Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Telefon, chatek átnézése mennyire beteges dolog?
Kapcsolódó kérdések:
Kaptam barátnőmtől egy hajgumit a karomra. Az úgy oké ha én azt hordani fogom mindenki előtt a karomon? Csak mert nem nagyon láttam fiút úgy még
Hát nem is tudom hol kezdjem el, tehát egyűt vagyok egy lánnyal 7 honapja azelőtt is ismertük egymást de nem barátkoztunk nem volt baráti kapcsolat, és hirtelen egy kiránduláson jöttünk össze, jól meg voltunk vagyunk idáig is úgy ahogy, a csajnál többen is próbálkoztak...
Úgy veszem észre a kornyezetembol teljesen megszokott ez a dolog. Pl múltkor volt egy hb és annyit látok lány osztálytársam egy tok ismeretlen csavoval nyalja falja egymást. Csak szerintem undorito és visszataszító dolog ez? Én speciel az ilyen lányokat mindig elküldöm melegebb éghajlatra.
A lényeg hogy kavartam egy csajjal akivel randiztunk egyszer és lett csók is. Aztán vége lett mert nem viseli el hogy dohányzom. Végül teljesen megromlott a kapcsolatunk. Aztán az egyik barátnőjével elkezdtem beszélgetni akivel egymásra találtunk. Napi ilyen 2-3 órát 2...
Legalábbis hogy hány barátja volt ez idő alatt, stb.
Szóval van egy 23 éves fiú akit akkor amikor megismertem már akkor nagyon megfogott a stílusával. És még az elején ő is próbálkozott nálam kölcsönösen. Smároltunk is, és még azt is mondta, hogy jól nézek ki és személyiségre is tetszek neki. De utána mikor találkoztunk...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!