Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen miatt ti szakítanátok már?
Bármennyire is lesz akinek ez vicces, de ne csináljatok belőle poént! A barátomnak az a szokása mostanság, hogy direkt nagyot fingik vagy lefingja a kezét és az orromhoz nyomja és direkt felém szeleli a fingszagát. Aztán röhög rajta mikor elkezdek öklendezni szinte mert olyan büdös lesz.
Komolyan azon vagyok, hogy most már szakítok, mert ez már nem az első eset és ma megint megcsinálta másodjára. Ti mit csináltátok ilyen esetben? Szerintem ez undorító már és nem vicces, de ő csak nevet rajta. Kiábrándítóan viselkedik mert ami eleinte lehet vicces volt, hogy na fingott egyet és én is nevettem, de az nem jelenti azt, hogy ebből rendszert kéne csinálnia.
16/L

Nem mert nem történt ilyen még velem, viszont ha történne akkor biztos szakítanék
Illetlen, bunkó, tiszteletlen és gyerekes
De leginkább kiábrándító
Szakíts

Felelevenedtek az emlékeim. Ilyen volt az elaő pasim.
Volt hogy megfogtam a seggét, közeledtem volna hozzá és direkt lefingotta a kezemet.
A rövid kapcsolatunk végére rendesen meggyűlöltrm, nem nagyon utáltam még ennyire senkit se.
Szakíts vele, fingjon a jó édes anyjának. Az a neki való nő. Az én fingosom is egyedül maradt.

Ha nem szokik le róla, akkor igen.
Lehet, hogy először viccesnek gondolta, de észrevehetné, hogy nem az.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!