Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az egyik legjobb barátom összejött a barátnőmmel. Hogyan nézzek rájuk minden nap úgy, hogy ne legyek nagyon ideges?

@4
Hogyhogy honnan tudom hogy megcsalás is volt?
1. Együtt voltam a barátnőmmel.
2. Megcsalt az egyik legjobb barátommal, már gyanús volt, beszéltünk, szakított velem, és most vele van együtt.
3. Amúgy el lennék, de ha csak látom őket, felmegy bennem a pumpa. Mivel egy suliba járunk, nem tudom őket elkerülni. Az a gond, hogy nem tudom el engedni a lányt. Tudom, hogy túl kéne rajta lépnem, de az a helyzet, hogy ha bocsánatot kérne, és újra akarná kezdeni, nem tudnék nemet mondani.
Mit tegyek?

Ha neked olyan alacsony az önbecsülésed és annyira nem tiszteled magad hogy még ezek után hogy megcsalt visszafogadod akkor tényleg házhoz mész pofonért.
Lehet ezért lépett félre az exed, mert ilyen gyenge alkat vagy.
Hogy tiszteljen ő téged ha még te sem tiszteled magad.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!