Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mi tevő legyek? (Bármilyen...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi tevő legyek? (Bármilyen tanács számít)

Figyelt kérdés

Közel 1 éve hogy együtt vagyunk a barátnőmmel. Én 19, ő 16. Az első három hónapban 3 szor randiztunk mert távkapcsolatban voltunk és nem mutatott még be a szüleinek. Közel sem volt tökéletes,sőt, de igazán szerettem, viszont tavaly december elején azt mondta hogy neki ez már nem megy, aztán kiderült hogy egy fiú miatt akivel november eleje óta beszél és azért feladta a kapcsolatunk mert a srác elmondta hogy tetszik neki. Könyörögtem neki hogy ne legyen vége, mert pár perccel előtte még velem tervezett "mindent". Miután találkozott a sráccal küldött egy videót és visszaírt hogy reméli megbocsátok, megirta neki hogy neki ez nem megy vele és velem érzi magát biztonságban, én vagyok az igazi stb. Aztán randiztunk miután megbocsátottam neki, rá 6 nappal december vége felé elkezdte hogy "nekem jobb lenne mással" mondom miért? De csak ezt hajtogatta mire megtudtam hogy ismét egy fiú áll a háttérben akivel találkozni akar és engem parkolópályára tenni addig. Ugyanúgy könyörögtem amire egyszer azt mondta hogy majd pár hónap múlva újra kezdjük, másik pillanatra meg azt hogy nekünk ez már soha tobbé nem megy mert nem úgy szeret mint régen. Szilveszter előtt miután találkozott a másik sráccal a barátnőjével, rám írt hogy az anyja mondta hogy bemutat-e akkor és elmehetek de a kanapén kell aludnom. (Azért hivott el mert a "másik srác" bulizni ment szilveszterre) Elmentem, végül pár nap múlva ismét újrakezdtük. Azóta járok hozzá minden héten hétvégén, de mindig egy stressz hogy hogyan lesz elég pénzem rá ha valamit szeretne mert mindig akar valamit és nincs még munkám. Volt mikor 100 ezerre mondta hogy nem tudja elég lesz-e plázába. Azóta húzom ezt, 10 hónapig le sem feküdtünk amit részben megértettem de akkor is sokaltam viszont más történt időközben és mostanra már az is. Nagyon nehéz volt elfogadtatni magam a családjával és még most sem teljesen érzem hogy kimondottan kedvelne mindenki, bár elhívtak közös programokra és ők álltak mindent amiért nagyon hálás voltam és mondtam is nekik. Már alhatunk együtt amit jó ideig nem engedtek és még az ajtót sem csukhattuk be. Próbáltam éretten megérteni mindezt, de nagyon megterhelt az egész és most is annak ellenére hogy szabadabban lehetünk együtt, mert megint elment minden pénzem rá. Mikor otthon vagyok elhalmoz üzenetekkel, szerelmes videókat oszt meg stb. Amik aranyosak és értékelem, de mikor együtt vagyunk inkább követelőzik és elvárja hogy mindig menjünk valahová. Egyre többet veszekszünk apróságokon, pl leszólja ha valamiért rajongok, hisztizik ha koncertre megyek nélküle mert őt nem engedik el.

Akaratom ellenére is vágyakozom arra hogy valakivel tudjak járni jobban ide oda szórakozni anélkül hogy mindig elköltsem rá az összes nálam lévő készpénzt. A fent említettekért bocsánatot kért azóta és ragaszkodik hozzám, viszont én nagyon elfáradtam már ebbe a hajszolásba...Róla szól az életem 1 éve, feláldoztam szó szerint mindenem érte, de ő ezt nem látja. Hiányzik, ha nincs velem, mikor velem van pedig szabadulnék mert teher van rajtam hogy vajon mit vár el ismét. Mi tevő legyek?

aug. 20. 01:53
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
46%
Én a többi kommentelőtől kérdezném, hogy tudtok-e mondani olyan meggyőző okot, hogy miért ne vágjam fel az ereimet, amiért nem vagyok képes ilyen emberek között élni.
aug. 20. 02:29
 2/14 anonim ***** válasza:
65%

16 éves agyhalott p..ca 😆 19 évesen keress inkább egy közel 25-30-t annak talán még van értelme is. Azokra nem megy el ennyi pénz..és nem sok, de van valami fogalmuk az életről.

Ne a pénzt nézd amúgy meg..mert azt az összes nő viszi. Hanem azt hogy semmi értelme mondjuk ennek az egésznek

aug. 20. 04:22
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Keress mást!!!!
aug. 20. 06:50
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Ezt még olvasni is fájt. Az első ilyen pálfordulása után eresztettem volna szélnek, nemhogy még könyörögjek neki.

Ha neki ez már nem megy és beszélget egy másik sráccal, akkor hajrá. De hogy ezt még többször is eljátszotta...

És hogy egy 16 éves kiscsajnak 100 ezer kevés a plázába?

Haver, növessz tököt és vágd ki. Szerintem nem is szeret, csak hülyít és kihasznál.

aug. 20. 07:45
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Én őszintén nem értem, hogy hogyan nem tűnik fel Neked, hogy ez így nagyon-nagyon rossz... Kihasznál, érzelmileg megcsal, szórakozik veled.
aug. 20. 09:53
 6/14 anonim ***** válasza:
95%

Dobd el a lányt. Csak kihasznál.

És én ezt lányként nem értem. Miért kérsz a párodtól pénz és miért mondja azt hogy 100k kevés? Ez már pofátlanság. Nem csodálkoznék ha azért járna veled, hogy a pénzedet szórja. Sajnos vannak ilyenek.

Szerintem amiatt is jött vissza hozzád folyton, mert hogy a másik srácnak lehet nincs annyi pénze mint neked.

És még egy kérdés. Mindig te járkáltál át hozzá, de ő sose ment át hozzád? Mert ha igen, akkor is fix, hogy kihasznál.

Szóval menekülj és dobd ki. Ne használjon ki téged.

19/l

aug. 20. 09:55
 7/14 anonim ***** válasza:
94%

Összfoglalom:

1. a csaj egyből dobni akar, ha feltűnik egy másik kan a környéken

2. ha mégsem jön össze, visszakönyörgi magát

3. lehúz téged nem kevés pénzzel

4. cserébe meg nem kapsz semmit - na jó, időnként lefekszik veled, de pénzért ezt mások is megteszik, leírjam, hogy kik?

Ezek után vonjam le én a tanulságot, vagy neked is menni fog?

aug. 20. 14:14
 8/14 anonim válasza:
100%

16 éves lányként írom ez a lány nem szeret téged csak kihasznál téged a pénzed miatt. Lehúz téged és egy ATM vagy neki. Te egy biztos pont vagy neki amit a tarsolyába tartogat mert ha nem jön össze más fiúkkal akkor vissza tud menni hozzád nem azért mert szeret hanem van egy anyagi és társas biztonság. Van aki foglalkozik vele költi rá a pénzt elvan vele. Ez a lány nagyon éretlen érzelmileg és értelmileg is. Nem vesz téged figyelembe semmilyen téren. Nagyon mérgező. Menekülj az ilyen embertől.

És hidd el nem minden lány ilyen. Vannak komoly érettebbek is akik soha nem tennék ezt veled. Ne keseredj el Rengeteg lány van még a világon egyszer majd megtalálod az igazit.

aug. 20. 16:14
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Akadj már le róla, hát ennyibe tartod magad, hogy neked csak egy ilyen silány prosti jár? Mi az istent eszel rajta? Fel sem merül benned, hogy létezik normális kapcsolat, és nem kell egy durván abnormálisba a vérhullásig mélyeszteni a körmeidet, mintha az életed múlna a vele való kapcsolaton?! Neked egy haverod sincs, aki jól megrázza a válladat?
aug. 20. 16:28
 10/14 anonim ***** válasza:
93%
Csatlakozom az előttem szólókhoz, egyáltalán nem hangzik úgy, hogy a lány is szeretne téged (legalábbis korántsem annyira, mint ahogy te szereted őt). Úgyhogy akárhogy fáj is, jobban járnál, ha szakítanál
aug. 20. 16:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!