Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mi a következő lépés?
Van egy fiú akit több, mint 10 éve ismerek. Kisgyerekként volt egy elég komolytalan "kapcsolatunk" aminek vége után eltávolodtunk egymástól. Nemrég újra elkezdtünk beszélgetni, meg is beszéltük egy randit. A randin egyből kaptam egy bonbont, aztán nehézkesen tudtunk csak beszélgetni, az online-térben mindketten felszabadultabbak voltunk. Ezt meg is jegyezte, majd arról beszélt, hogy mi két teljesen különböző ember vagyunk, ami tényleg így van. Ezt követően arról kezdtünk beszélni, hogy kinek mi lenne fontos egy kapcsolatban. Én felvetettem, hogy örülnék, ha nem mindig én kezdeményeznék és azt is, hogy mindkét fél elsősorban tisztában legyen önmagával. Szóba jött az önbizalom mire elsírta magát, amikor a családi hátteréről mesélt. Én megöleltem, ő még szorosabban ölelt át. Miután hazakísért, megvolt életem első csókja, amire úgy reagált, hogy "még gyakorolnom kell" és nevetett. Azóta nem írt, nem hívott. 16 évesek vagyunk.
Mit tudok tenni kövi lépésként,hogy ne rontsak a helyzeten? Egyáltalán kell-e tennem?

válasza:Én a helyedben várnék néhány napot, hogy ír-e, ha nem, akkor rákérdeznék, hogy kost mi van köztetek.
Nekem úgy jön le, hogy ő nem tudja még, hogy mit is szeretne.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kedves Kérdező!
Mind a 4 előttem hozzászóló a leghelyesebb választ adta, amit csak adni lehet a kérdésedre.
Én csak annyit teszek hozzá, hogy való igaz... a legbölcsebb dolog ilyenkor a kivárás. Le kell ülepednie a fiú érzéseinek még ahhoz, hogy reagálhasson érdemben. És te csak ne siettesd. Ekkor nem tudsz rontani a helyzeten.
Mert nincs is mit "elrontani". Hisz még csak 16 évesek vagytok...
Ez a javaslatom.
Az ERŐ legyen veled!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!