Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » A pasim nagyon sokat bulizik,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasim nagyon sokat bulizik, mit tegyek?

Figyelt kérdés

4 hónapja jöttünk össze. 17 évesek vagyunk, osztálytársak.

A kapcsolatunk elején még nem járt ennyit, most viszont (1 hónapja kb) heti 3-4 alkalommal elmegy a haverjaival.

Nem az zavar hogy elmegy, hanem hogy ilyen sokat és másnapra azt se tudja merre van, annyira fáradt.

A barátomba elég sokan szerelmesek. Magas, göndör haj, világosbarna szem, szeret kosarazni.

A barátnőim szerint ő egy fuckboy, mert volt előttem pár barátnője…

Nem arról van szó hogy nem bízok benne, csak szimplán látom rajta hogy fáradt.

Egyik este azt mondta nekem, hogy este vagyok a legszebb. Amit nem értek, mert este már nem olyan jó a sminkem, mint reggel.

Mondjam meg neki hogy engem zavar ez a sok buli? Vagy inkább ne?

Köszönöm előre is a válaszokat!

ápr. 28. 11:30
 1/9 anonim válasza:
100%
nem adok sokat ennek a kapcsolatnak
ápr. 28. 11:38
 2/9 anonim ***** válasza:
76%

A lehetőségek tárháza végtelen, de itt nem a pasidnak "kell" változnia, hanem neked.

Egyrészt felmérni, hogy ez téged miért zavar. Megcsalni nem csak buliban tud.

Amúgy menj vele. De komolyan! Én is heti 2x bulizok, már csak a pletykák miatt is vissza fog esni annak az esélye, hogy megcsaljon. Mert ha te is beilleszkedsz abba a közösségbe, felismernek és összerakják, hogy együtt vagytok az visszatartó erő 😀

ápr. 28. 11:52
 3/9 anonim ***** válasza:
81%
Ennyi idősen hova tervezel vele hosszútávra? Ebben van még legfeljebb 2 hónap aztán ennyi.
ápr. 28. 12:59
 4/9 anonim ***** válasza:
76%
Miért érzed azt, hogy ez a kapcsolat rovására megy? Csak azért kérdezem, mert jelenleg annyit tudunk, hogy zavar a helyzet, mert a srác fáradt. Azért a fáradtságot viszonylag egyszerű kezelni 17 évesen, meg nem tűnik túl nagy gondnak. Tehát árt bármit is ez a kapcsolatnak (pl. kevesebb tali, féltékenység, sulis gondok, személyi változás), vagy csak az zavar, hogy ezt csinálja?
ápr. 28. 13:22
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy ti nem jártok gimibe? Vagy hogy fér ez neki/nektek bele suli mellett?

nah mindegy, már nem vagytok tankötelesek nem ez a lényeg.

"Mondjam meg neki hogy engem zavar ez a sok buli? Vagy inkább ne?"

szerintem alapszabály, hogyha valami zavar egy kapcsolatban, azt lekommunikálod. Nagyon sokszor nincs is "konfliktus" csak egyik fél sem beszél róla. Ha meg mégis van valami gond, akkor arról is beszélni kell.

Egyébként meg nem akkor vagy a legszebb, amikor a legfrissebb a sminked. A szépség külső-belső dolog is :)

ápr. 28. 16:05
 6/9 anonim ***** válasza:

Egy kapcsolatba beletartozik a normális kommunikáció,mond el neki hogy téged ez zavar mert hiányzik neked

"Egyik este azt mondta nekem, hogy este vagyok a legszebb. Amit nem értek, mert este már nem olyan jó a sminkem, mint reggel"

Ez hogy jön a kérdéshez?😂

ápr. 28. 18:44
 7/9 A kérdező kommentje:

Csak gondoltam beleírom, barátnőm szerint fuckboyos megszólalás volt ez tőle…

Köszönöm a válaszokat, beszéltem vele. Normálisan lereagálta, azt mondta ha engem ennyire zavar akkor nem megy annyit.

Zavart, mert tudom hogy elég sok lány van ott, és hallgathatom a pletykákat hogy fix megcsal, stb.

Emelett a suliba is látszik rajta hogy fáradt, mondjuk nem csodálom. Nincs úgy kedve átjönni, elmenni valahova, ha buli előtt vagy után van.

A szülei nem mondanak neki semmit, sajnos olyan a családja ahol csak pénzt adnak de azt bőven.

Minden rosszindulat nélkül kérdezem, miért gondoljátok hogy pár hónap és vége?

ápr. 28. 20:59
 8/9 anonim ***** válasza:
Szerintem ha egy fiú szerelmes főleg az első hónapokban akkor minden szabad idejét neked fogja szentelni, azzal hogy leírtad h a sok buli miatt nincs kedve átmenni sok mindent leírt aztán most írtad hogy beszéltél vele lehet változni fog. Ha nem akkor nekem kuka lenne, de attól meg hogy bulizni jár nem feltétlen jelenti azt h pár hónap és vége én pl sose voltam bulizos egy olyannal össze se jönnek akinek a fel élete erről szól vagy elkezd mellettem bulizgatni de persze mindenki más és ez az én véleményem
ápr. 29. 02:58
 9/9 anonim ***** válasza:

Megmondod neki, hogy téged nagyon is zavar az, hogy mennyire züllött életvitelt folytat. Meg nyugodtan mondd meg neki, hogy az is zavar, hogy a haverjaira mindig van ideje, téged meg hanyagol.

Aztán ha továbbra is ezt az éetvitelt folytatja, akkor meg kiadod az útját.

ápr. 29. 08:46

Kapcsolódó kérdések:

Miért esik az ennyire rosszul, hogy a párom nélkülem bulizik?

Lassan 4 hónapja vagyunk együtt és azóta csak egyszer volt szó arról, hogy elmegy bulizni a haverjaival. Végül lemondta és együtt is szilvesztereztünk. Most viszont szólt, hogy ő elmegy erre a bulira és megünneplik a szülinapját. Én nagyon örültem neki, de nem mentem...

Ha már nem népszerű, és nem bulizik, a sulit is befejezte hogy talaljon part?

Szoval a mostani 16 22 kozotti korosztalyt celoztam meg de jottek a bokkenok.. Facen nepszerunek kell lenni mert csak akkor irnak vissza es beszelnek a lanyok. Bulizni nem jarok mert egyedul vok regota. A sulit kijartam. 21 vagyok es elkepzelhetitek milyen rossz. Se...

Lányok, mennyire zavaró, ha egy fiú egyáltalán nem bulizik és nem is iszik?

A bulizás egyáltalán nem érdekel.Nem tudom úgy jól érezni magam.Soha nem is voltam,nem is akartam soha elmenni.Régebben azt mondták,ez majd változik és akarok majd menni,de nem változott semmi.Inni sem szoktam.Az alkohol ízét nem szeretem.Utoljára Szilveszterkor...

A baratom minden hetvegen bulizik a heverokkal?

En 15 eves vagyok a baratom pedig 17. Idosebb haverjai vannak meg vele egyidosek. En is voltam mar vele a varosba meg be is mutatott a legjobb haverjainak es az o baratnoiknek de en ha bemegyek varisba csak 11ig maradok. O viszont van hogy 4 ig is bulizik. Tegnap...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!