Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek menjek a másik lányhoz vagy ne?
Szóval barátnőmmel 1,5 év után megromlott a kapcsolatunk, és 1 hónapja szétmentünk. Ezek ellenére folyamatosan beszélgetünk, mert viszont szeretni szeretjük egymást, és ragaszkodunk egymáshoz, de valamiért a személyiségeink nem
illenek össze.. Hűséges voltam hozzá mindig is, soha nem kavartam, nem beszéltem más lánnyal.. Pár napja egy régebbi ismerős lánnyal beszéltem pár szót aki áthívott magához szexre ma estére.. Szerintetek menjek el? Félek, hogy utána másnap a lelkiismeret fog kergetni, meg fogom bánni mert közben exemer szeretem..

válasza:

válasza:

válasza:Szerintem azt kéne (kellett volna) mérlegelned, hogy mit nyerhetsz és mit veszíthetsz azzal, ha elmész hozzá. Ha átgondolod, igazából rájössz, hogy veszíteni igazából semmit, ugyanis az exed ígyis-úgyis az exed marad.
Egyébként jobban megérteném, ha azon filóznál, hogy az exedhez átmenj-e egy éjszakára...

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Ráadásul a pasinak még nincs is munkája az adott városban...
Mostanában van hogy látok reggelente a buszmegállóban egy lányt aki nagyon bejön, de folyamatosan a tesójával van aki szintén lány és nem tudom hogyan lenne a legjobb odamenni. Nem akarom hogy a másik lány rosszul érezze magát mert őt kihagytam vagy valami.
A másik lányhoz képest kétszer akkora a hasa.
Mindent őszintén mondjatok el nem fogok megharagudni előre is köszi..:]tessék itt egy kép rólam: http://kep. Psharing.com/570546. jpg
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!