Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek menjek a másik...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek menjek a másik lányhoz vagy ne?

Figyelt kérdés

Szóval barátnőmmel 1,5 év után megromlott a kapcsolatunk, és 1 hónapja szétmentünk. Ezek ellenére folyamatosan beszélgetünk, mert viszont szeretni szeretjük egymást, és ragaszkodunk egymáshoz, de valamiért a személyiségeink nem

illenek össze.. Hűséges voltam hozzá mindig is, soha nem kavartam, nem beszéltem más lánnyal.. Pár napja egy régebbi ismerős lánnyal beszéltem pár szót aki áthívott magához szexre ma estére.. Szerintetek menjek el? Félek, hogy utána másnap a lelkiismeret fog kergetni, meg fogom bánni mert közben exemer szeretem..

máj. 30. 17:39
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Menjél
máj. 30. 18:25
 2/6 anonim ***** válasza:
56%
Ez a saját magam személyisége lesz,ahogy valszeg én csinálnám. Átmennék a csajhoz,de előre szólnék neki (mielőtt oda indulok),hogy érzelmileg még nem vagy túl az exeden, ezért inkább ne legyen szex,ha lehet és inkább csak beszélgessetek.
máj. 30. 18:32
 3/6 A kérdező kommentje:
Lehet hülyeséget csináltam, de lemondtam a találkozót, nem megyek el.. Kötődöm exemhez, egyszerűen soha nem tudnék többet a szemébe nézni ha találkoznánk vagy bármi lenne..
máj. 30. 18:46
 4/6 anonim ***** válasza:
93%
Remelem nem fogod megbanni. Ezt a lemondott csaj nem fogja elfelejteni. A masiknak pedig semmit nem jelent. Nem jo dontes.
máj. 30. 18:50
 5/6 anonim ***** válasza:
92%

Szerintem azt kéne (kellett volna) mérlegelned, hogy mit nyerhetsz és mit veszíthetsz azzal, ha elmész hozzá. Ha átgondolod, igazából rájössz, hogy veszíteni igazából semmit, ugyanis az exed ígyis-úgyis az exed marad.

Egyébként jobban megérteném, ha azon filóznál, hogy az exedhez átmenj-e egy éjszakára...

máj. 30. 19:26
 6/6 anonim ***** válasza:
31%
Szerintem ha van esély arra hogy kibékültök akkor szerintem jól tetted hogy nem mentél, de tudod csak a töltött káposzta jó felmelegítve :)
jún. 6. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Közel 30 évesen gáz másik városba odaköltözni a lányhoz, aki a szüleivel lakik?

Ráadásul a pasinak még nincs is munkája az adott városban...

Hogy mennétek oda ahhoz a lányhoz aki egy másik lánnyal beszélget?

Mostanában van hogy látok reggelente a buszmegállóban egy lányt aki nagyon bejön, de folyamatosan a tesójával van aki szintén lány és nem tudom hogyan lenne a legjobb odamenni. Nem akarom hogy a másik lány rosszul érezze magát mert őt kihagytam vagy valami.

Szerintetek is csúnya vagyok és ezért nem vállalta a velem való kapcsolatot és ezért ment másik lányhoz?

Mindent őszintén mondjatok el nem fogok megharagudni előre is köszi..:]tessék itt egy kép rólam: http://kep. Psharing.com/570546. jpg

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!