Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elkezdtem jarni valakivel… de egyre jobban úgy érzem hogy egyik barátomra akit sokkal régebb óta ismerek nagyon hasonlit… Ez normalis? Felek hogy a baratomba is szépen lassan beleesek…

válasza:

válasza:Nem értem... hogy van ez? együtt jársz valakivel és most félsz attól, hogy beleesel?
Nálad eszerint úgy működik, hogy olyannal összejössz, akibe nem is vagy szerelmes?
Ez nem, nem normális!
Lehet, meg kellene cserélni a sorrendet!

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Azóta mondta barátnőm, hogy ne haragudjak, csak eldurrant az agya, de ezt nem tudom tolerálni.
Szinte már jobban vágyom az Ő társaságára, mint máséra. Ezt Ő is viszonozza. Hajnalokig beszélgetünk, és tök jól kijövünk. Addig nyílván nem lépek, amíg van valakim. Úgy érzem, a mostani egy elhamarkodott kapcsolat, mert szakítás után 6 hónappal, úgy éreztem, kell...
Szóval egy ideje agyalok srácokon. Azon kaptam magam a nyáron is, hogy a strandon megnézem őket is. Elképzelem mekkora nekik, stb. Nem tudom, hogy ez miért van. Mármint hogy most akkor bi vagyok? Kéne szólnom róla? Esetleg van más is így? Elmúlt neki?
Na szoval elkezdte mondogatni hogy hasmenése van meg hogy mar 2 napja egyfolytaban nagy wc re kell mennie, meg hogy milyen gyogyszert fog bevenni rá, es en nagyon szeretem de annyira kellemetlenul erzem magam, hogy ezt elmondta,pedig csak uzibe írta, meg azert számomra...
Elkezdtem felnőni.. Lassan 2 éve vagyunk együtt a barátommal, és igen, ez alatt a 2 év alatt rengeteget változtam. Főleg a külsőmet illetően, ezelőtt is nőiesen öltöztem, viselkedtem, de most úgy érzem megtaláltam önmagam. Elkezdtem sminkelni, és néha unalomból igazán...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!