Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Kiderült, hogy hazudtam a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiderült, hogy hazudtam a szakítás okáról hogyan tovább?

Figyelt kérdés

Röviden a történet: összejöttem egy lánnyal, de később kiderült, hogy nagyon közel áll a fiúbarátaihoz. Nekem ez nem oké. Szerintem az emberek nem változnak, és még ha mondtam is volna neki, akkor is csak egy kínlódás lett volna a kapcsolat.

Találkoztunk, és mondtam neki, hogy szakítani szeretnék, mert nincs elég időm, jobbat érdemel, és másra kell fókuszálnom. Próbáltam a legtapintatosabb lenni, és olyan dolgokat kitalálni, amiktől a legkevésbé érzi rosszul magát. Így is nehezen ment: hosszú beszélgetés, sírás stb., de sikerült.

Később rájött, hogy miért szakítottam valójában, és újból kiborult. Elkezdett sírni és könyörögni, hogy megváltozik, soha többet nem beszél velük stb. Mondtam neki, hogy nem vele van a baj, hanem én vagyok az elbaszott; ne dobja el a barátait, ők sokkal fontosabbak, többet érnek, hiszen engem csak pár hónapja ismer, őket meg már nagyon régóta.

Na, ez ma történt, és el kellett indulnom, így nem jutottunk tovább a beszélgetésben. Azóta rengeteg üzenetet és hangüzenetet küldött. Én pont ezt nem akartam, ezért hazudtam. Annyira sajnálom szegényt! Mit csináljak, vagy mit mondjak neki, hogy tovább tudjon lépni? Vagy csak ignoráljam, és majd túlteszi magát rajta?

aug. 4. 22:34
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
"Én pont ezt nem akartam, ezért hazudtam." - Ezt mondd el neki, mert ez a lényeg! Egyébként ne gondold azt, hogy rossz ember vagy, amiért nem tudtál bizalmat építeni felé. Ilyen egyrészt megesik, másrészt bármilyen furán is hangzik, de szerintem az egy intő jel, hogy a csaj (állítása szerint) képes lenne bármilyen barátot feláldozni egy viszonylag friss kapcsolatért, ugyanis ilyen alapon téged is bármikor parkolópályára tehetne valaki más miatt.
aug. 5. 00:23
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi, nem vagy egyedül azzal, hogy red flag, akinek fiú barátai vannak, de ezt már az elején el kellett volna mondanod neki, hogy zavar, és akkor tudott volna mérlegelni. Avagy, ha tudtál róla, össze sem kellett volna jönnöd vele.
aug. 5. 02:42
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Mit jelent pontosan, hogy "nagyon közel áll a fiúbarátaihoz"? Szerintem a hazugság egy nagyon gonosz dolog volt tőled, sokkal könnyebb lenne az emberek élete, ha nyíltan, őszintén lennének képesek kommunikálni. Hosszútávon sokkal jobban megéri, ugye hazug ember embert hamarabb utolérik...

Amúgy sosem értettem, miért ekkora baj, ha vannak fiúbarátai?

aug. 5. 04:14
 4/12 anonim ***** válasza:
81%

Sok nő nem keresi a női társaságot, rivalizálás, szarkavarás, stb., anyám sem szeret pl. női közegben dolgozni.

A másik, valóban te vagy elcseszett, mert oké, hogy 10-ből 8 barátja azonnal lekúrná, ha lenne alkalom, de te is gyerek vagy, hogy ezt nem tudod kezelni.

A másik pedig, csaj a csajtól függ, lehet neki 0 fiú barátja, ha lekúrják a diszkó előtt a kocsiban, és lehet 100 is, ha egyszerűen nem olyan.

Elcseszted, és még logikus érved sincs rá, miért.

Nekem is van most valakim, konkrétan telibeszarom, mennyi időt tölt fiúkkal. Nem rólam bizonyítvány, ha félrekúr, de nem is vakít el a rózsaszín felhő, nem omlok össze, ha dob, elköszönök és csá. Kinőttem ebből a féltékenységi barmságból.

aug. 5. 07:48
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

*csaK a csajtól függ

*barOmságból

aug. 5. 07:49
 6/12 anonim ***** válasza:
79%

Szerintem hagyd. Teljesen igaz, hogy jobb lesz neki nélküled.

Nekem is van férfi barátom, már felnőttek vagyunk, iskolás korunk óta barátok vagyunk és soha nem volt köztünk semmi, fel sem merült. Aki ezt nem képes felfogni, az nem érett egy kapcsolatra.

aug. 5. 10:08
 7/12 anonim ***** válasza:
77%
Megérdemled, hogy egy kicsit szenvedsz ezek után.
aug. 5. 15:18
 8/12 A kérdező kommentje:

Lusta ember kétszer fárad xd.

Válaszolgatok és kicsit jobban belemegyek a részletekbe hogy értsétek a helyzetet.

7# Kellemetlen a helyzet és sajnálom, hogy így alakult de nem mondanám, hogy szenvedek.

6# 5# 4# 3# Semmi problémám nincs a fiú barátokkal nekem is vannak lány barátaim. Mondta, hogy vannak fiú barátai és én ezzel teljesen rendben voltam exemnek is voltak minden rendben volt. Viszont azt nem tudtam az utóbbi hetekig, hogy milyen a kapcsolata velük ahogy írtam nagyon közel áll hozzájuk lehet ez félreérthető ami a valóság, hogy flörtölnek, ölelkeznek, ölükbe ül, olyan kis dolgaik vannak mint egy párnak, rengeteg időt tölt velük ketteseben is, olyan programjaik vannak mint egy párnak. Én nem csinálok ilyeneket a lány barátaimmal exem se és nem is találkoztam még hasonlóval. Na most én ezt nem tudtam eddig ilyen tisztán csak annyiról tudtam, hogy közel áll hozzájuk és szereti őket ami teljesen rendben volt. Nyáron találkoztak a baráti köreink és akkor esett le, hogy ez a helyzet, kérdezte más is, hogy ez engem nem zavar-e. Nekem ez így nem oké már így is bohócot csináltam magamból. Tudtam volna, hogy egy kapcsolatban neki nincsenek meg ezek a "határok" a barátaival, össze se jöttem volna vele. Az, hogy a hazugság egy gonosz dolog volt azzal nem értek egyet ha nem derült volna ki ezt az egészet megspóroltuk volna és mindenkinek jobb lett volna.

aug. 5. 16:30
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
8: akkor meg örülj neki, hogy időben kiderült és vége. Nem kell magyarázkodnod. Érthető, hogy ez neked nem fér bele a barátságba. Én nem szoktam a fiú barátom ölébe ülni soha, nem is flörtölünk. Üdvözléskor adunk egymásnak puszit és megöleljük egymást. De ezt a lányokkal is ugyanígy szoktuk.
aug. 5. 16:40
 10/12 A kérdező kommentje:
Én abban szerettem volna tanácsot kérni, hogy innen hogyan tovább. Mivel ő egyáltalán nem akarja ezt elengedni. Nyilván nem élmény beszámolót akartam tartani vagy meggyőzni idegeneket az én igazamról. Szükségesnek láttam válaszolni rájuk mivel nem a kérdésre válaszolnak a legtöbben hanem ítélkeznek. Akik ismernek való életben tudják, hogy nem vagyok egy féltékeny típus tehát találkozásnál egy ártalmatlan ölelés stb teljesen rendben van lány barátaimmal mi is így üdvözöljük egymást.
aug. 5. 17:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Miként lehet feldolgozni, hogy évek óta nem kívánja az intimitást feleségem, én mégsem csaltam meg, erre kiderül, most mással randizgat?

Mielőtt azt írnátok, nem kapta meg, amire vágyott, velem nem élvezte, régebben nagyon szuper volt minden, sőt, én voltam a tapasztaltabb, fantáziával teli. Ráadásul, velem lehet beszélni, én számtalanszor szorgalmaztam is, de részéről mindez tabu téma volt. Kértem,...

Nők! Mit tennétek, ha kiderülne, hogy a párotok letagadott 10 évet?

Jómagam is le szoktam tagadni 10+ évet, de még sose jutottam el odáig, hogy lebukjak, ugyanis a szexuális teljesítményem elégtelen és ezért szoktak kidobni elég hamar. Egy kis franciát meg lovagoltatást össze tudok hozni, de más póz nem megy. 38F

Szerintetek érdemes küzdeni egy alapból halálra itélt kapcsolatért?

Tényleg szeretem őt. De nem is tudom hogy ő mit érez. Ma kiderült hogy csalódást okoztam neki, de ez nekem is ugyan úgy csalódás volt. Szerinte sincs jó alakom.

Kiderült, hogy a barátnőm január óta csal. Hogy lépjek túl ezen?

Hatalmasat csalódtam benne, már másfél éve együtt voltunk, ő pedig január óta kavar egy másik fiúval, aki elvette a szüzességét is. Ez csak most derült ki. Teljesen összetörtem, nem ilyennek ismertem meg. Lehet hülyeség, de én még mindig szeretem. Nemtudom mit csináljak. F

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!