Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm fura dolgokról kérdezett, és olyan megérzésem van hogy nem is szeret. Mit gondoltok?

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
18L vagyok a párom mikor nem ismert meg akkor az unoka tesója az ölébe ült és csúszkált rajta és mikor össze jöttünk azóta be jött hozzá a szobába úgy hogy nem voltam ott és sötét volt és simogata az uram lábát akkor hazudott nekem a pasim hogy el mehesen hozzá de ez...
Még pár napja rákérdezett, körkérdésben, hogy ki megy erre a koncertre, sok fiú válaszolt. Én nem tudok menni, beteg vagyok. De van egy rossz érzéem. Mi legyen?
Mikor dől el? Mindenki csak a megérzéseire hagyatkozik ilyenkor?
Tegnap "osztálybuli" volt az egyik osztálytársaméknál (fiú) és gofrit ettünk. Sorba álltak és az osztályfőnök sütötte. Én nem álltam sorba, mert sokan voltak. Ezt hallodta az egyik lány, aki alapból mosolyogni szokott rám. Én egy hintaágyon ültem és oda jött mellém,...
3 napja nem írt nekem, és eléggé aggódom hogy valami baj lehet vele,viszont ha tévedek az nagyon gáz. Amióta utoljára beszéltünk azóta rémálmaim vannak vele és mindig bajban van, ti mit tennétek???
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!