Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » A barátnőm fura dolgokról...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm fura dolgokról kérdezett, és olyan megérzésem van hogy nem is szeret. Mit gondoltok?

Figyelt kérdés
Szóval már az elején is sokat vacilált, hogy összejön velem , mennyire illünk össze, ezt így elmondta nekem. Az utóbbi 2 hétben majdnem mindig én írtam neki először, ez egy kicsit zavar, (lehet csak azért mert mindig én kelek fel előbb) ezt megkérdeztem tőle, de már sajnos nem emlékszem mit felelt vissza. Nemrégiben pedig olyanokat kérdezett hogy tegyük fel én amikor nem érek rá elmegy egy fiú haverjával akivel nem akar semmit viszont az a fiú szerelmes belé, és ölelkeznének, akkor én azt engedném-e meg ilyenek. Ilyen komplikált kérdések hasónló témában hogyha ez lenne, hogyha az lenne, fiú haver stb.. Az egész abból kifolyólag történt hogy rákérdeztem, benne van-e a szexben és ugyanebben az időben a barátnőjének a pasija (aki a spanom) ő is rákérdezett, aztán áttértünk erre a témara, bonyolult volt az egész, de nekem a végére annyira sok lett, hogy csak letettem a telefont, és nem válaszoltam az üzeneteire. Én megmondtam neki, nekem nincsenek lány haverjaim, nem járkálok ki másokhoz, mindig tudom bizonyítani, hűséges voltam, és leszek, és én ő benne megbízok, hogy semmi olyasmi nem lesz, egy másik fiúval, amikor én ittvagyok neki, mint kapcsolat. A hívás után egyből írt hogy "most haragszol?" "Nem komolyan mondtam" "ideges vagy?" "Haragszol?" Erre írtam hogy kicsit ideges vagyok, mert ez nekem kicsit sok volt, erre írta hogy "értem" és így itt ennyi a történetnek EGYENLŐRE. Szeretném tőletek kérdezni, hogy ti mit gondoltok erről, az elején is furcsa volt, úgy érzem nem teljesítem a vágyait, vagy egyszerűen csak nem jövök be beki, és csak úgy összejött velem. Kérdőre vontam, megbeszéltük az ilyen dolgokat nagyjából hívásban, viszont ő aztmondta, ha nem tetszenék neki nem lenne kint a nevemből a kezdőbetű a profiljába, és nem jelölne meg a sztorijaiban. Ez való igaz, kinnt vagyok neki, tiktokon is kapok tőle aranyos videókat, és visszonzom, viszont ez nekem egy kicsit fura, és rettegek hogy elhagy, mert én szeretem őt. Fiatalok vagyunk még én 17 vagyok ő 16.

aug. 27. 20:15
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
90%
Nem tudom mi értelme van ennek, ha nem bíztok egymásban
aug. 27. 21:21
 2/11 A kérdező kommentje:
Én bízok benne, ő nem tudom, de azt feltételezem hogy ő is.
aug. 27. 21:41
 3/11 A kérdező kommentje:
Elhagyott.
aug. 28. 09:13
 4/11 anonim ***** válasza:
Miért?
aug. 28. 09:55
 5/11 A kérdező kommentje:
Aztmondta keveset beszélünk, (ami nem volt igaz) messze lakunk egymástól, nem tud annyit feljárni a városba találkozni, nem boldog, és szerinte jobb lenne mindkettőnknek ha nem lennénk együtt.
aug. 28. 10:06
 6/11 anonim ***** válasza:
Sajnálom
aug. 28. 10:28
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Fura... :/
aug. 29. 13:35
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Majd megszokod, hogy a csajok mindig furakat kerdeznek. 😅
aug. 29. 22:04
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Figyeld csak meg, hogy a fiú haverral fog összejönni egy héten belül. Ne sajnáld.
aug. 30. 12:15
 10/11 A kérdező kommentje:
Nem sajnálom egyáltalán, főleg azok után hogy mindennek elhordott, tényleg mindennek, amikor nem áttottam neki semmit és vádolt hogy megcsaltam meg stb... Az ilyen lány menjen a dolgára, én jobbat érdemlek sokkal.
aug. 30. 12:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Miért csinálja ezt ? Vagy szar a megérzésem hogy ott van valami ?

18L vagyok a párom mikor nem ismert meg akkor az unoka tesója az ölébe ült és csúszkált rajta és mikor össze jöttünk azóta be jött hozzá a szobába úgy hogy nem voltam ott és sötét volt és simogata az uram lábát akkor hazudott nekem a pasim hogy el mehesen hozzá de ez...

Barátnőm elment egy koncertre. Van egy rossz megérzésem. Mit tegyek?

Még pár napja rákérdezett, körkérdésben, hogy ki megy erre a koncertre, sok fiú válaszolt. Én nem tudok menni, beteg vagyok. De van egy rossz érzéem. Mi legyen?

Szerintetek mikor tudjuk, ha “megtaláltuk” az igazit?

Mikor dől el? Mindenki csak a megérzéseire hagyatkozik ilyenkor?

Most ezt én értettem félre vagy valóban jók a megérzéseim?

Tegnap "osztálybuli" volt az egyik osztálytársaméknál (fiú) és gofrit ettünk. Sorba álltak és az osztályfőnök sütötte. Én nem álltam sorba, mert sokan voltak. Ezt hallodta az egyik lány, aki alapból mosolyogni szokott rám. Én egy hintaágyon ültem és oda jött mellém,...

Van egy olyan megérzésem hogy valamilyen bajban van a barátom, mit tegyek????

3 napja nem írt nekem, és eléggé aggódom hogy valami baj lehet vele,viszont ha tévedek az nagyon gáz. Amióta utoljára beszéltünk azóta rémálmaim vannak vele és mindig bajban van, ti mit tennétek???

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!