Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gonosz a barátom vagy miért ilyen?
szóval ránézésre egy jóképű,jó kialasu srác, de ha kinyitya a száját...szóval sokan mondják hogy gonosz meg hogy pszichopata.hallottam hogy mijen ügyei voltak,nőket is ütött,meg láttam milyen maffia alakokkal nyomul.azon se csodálkoznak ha ölt is már volna.nemrégiben volt Pl a legnagyobb amikor egy haverja kicsit itasan erőszakoskodott velem, a barátom pedig cserébe combon szúrta egy késsel.azt nem tudtam hova tenni.meg minden here ahova elmegyunk bulizni jön fel óra múlva hogy menni kéne mert megint belekotott valakibe.
másrészről viszont képzeljétek olyan aranyos velem, ma reggel pl megmaszirozott,és mindig hercegnőként bánik velem nem tudna bántani.meg mindig mondja hogy megint értelmét nyert az élete.egyszerűen érzem hogy szeret és még senkivel nem éreztem enyire hogy élek.szerintetek?
"másrészről viszont képzeljétek olyan aranyos velem, ma reggel pl megmaszirozott,és mindig hercegnőként bánik velem nem tudna bántani.meg mindig mondja hogy megint értelmét nyert az élete.egyszerűen érzem hogy szeret és még senkivel nem éreztem enyire hogy élek."
Ha manipulálni szeretnék valakit, pontosan úgy viselkednék vele, hogy ezt érezze. Nem olyan nehéz megtenni, főleg, ha hinni akarsz neki. Márpedig te hinni akarsz neki.
De valami bogarat ültetett a füledbe és kételkedsz... Innen távolról nagyon nehéz megmondani, hogy mi történik, hogy milyen személyiség, hogy pszichopata-e vagy csak simán agresszív hajlam... Megvan az esély mindkettőre. De aki kést szúrt egy ember combjába, az tudna bántani egy nőt is.
Ha valaha szakítanál vele, óvatosan tedd meg! Az veszélyes pillanat lehet.
Miért kérdezel, ha úgyis csak az számít, hogy jaj milyen cuki veled.
Am meg ha igaz lenne a leírt történeted, a combonszúrás után nem elsétáltatok volna, hanem a kihallgatószobába mentetek volna, a srác meg valszeg előzetesben lenne...
Ez be sz*rás. Te nem fèlsz tőle?
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!