Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szeret még vagy csak a pénz kell neki?
Barátnőmmel 1.5 éve vagyunk már együtt.Mivel én szegény vagyok egyedül élek szüleim el hunytak és az árvasági pótlékból élek ami nagyon kevéske.
Mikro ne mvolt pénzem ő segített ki pénzileg nagyon sokszor a 1.5év alatt biztos adott vagy 50 ezret.Mivel a nyáro el tudok menni dolgozni így vissza tudom neki adni úgy egyeztünk meg.
De a kapcsolatunk nagyon rosszra fordult és ez nagy részben az én hibám mivel rettentő féltékeny típus vagyok és azt mondta ki öltem belőle az érzelmeket.
Sokszor féltékenykedtem feleslegesen és sok butaság maitt össze vesztem vele.Amit már sajnos csak most vettme észre h olyanokat tettem amit nem lett volna szabad.Tegnap angyon csúnyán össze vesztünk azért is mert meg ismerkedett fiúkkal és nekem se kellet több elő tört belőlem a féltékenységi roham.Tegnap azt mondta egyedül volt futni és ma el mondta hoyg a fiúval volt és adott neki a fiú egy puszit az arcára.Eljött ma hozzám és azt mondta szakítani akar és már nincs vissza út rövidre fogom meg ígértem neki h változtatok magamon és a dolgokon azt mondta ez az egyetlen utolsó esélyem rá hoyg helyre hozzam a kapcsolatunkat. Én vagyok neki és ő is nekem az első komoly kapcsolatunk nagyon boldogak voltunk együtt. :( Nekem ő a mindenem sajnos csak msot ébredtem rá hogy sokszor nagyon rosszul cselekedtem és sok mindent el rontottam a kapcsolatunkba mikor az veszélybe került talán már nincs vissaz út.Egy tuskó voltam sokszor túl természetesnek vettem az hogy ő van nekem és úgy voltam vele hogy nem fog el hagyni mert úgy is szeret és túlsok mindent meg engedtem magamnak. Eddig őszaladt utánam most én szaladok ő utána.Azt kérte hogy bízzak benne de így nem tudo mhogy bízhatnák mikor ez történt a gyerekkel is meg közte.És el kezdte azt hajtogani h minnél előbb adjam neki vissza a pénzt.ha ma szakított volna velem akkor is vissza adtam volna neki már csak azért is mert hálás vagyo kazért amiért sokszor ki húzott a szarból.A kérdésem az lenne hogy szerintettek csak azért van még addig velem mert vissza akarja kapni a pénzt és fél hogy ha szakít velem akkor nem adom neki vissza és csak ezért mondta ma azt hogy ad egy utolsó esélyt.Sajnos az ember csak akkor jön rá milye van mior el veszíti :( Van még ere bármi esély hogy helyre hozzam ezt a kapcsolatot vagy már teljesen kihalt és vége? :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!