Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Működthet a kapcsolat egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Működthet a kapcsolat egy 19/F és egy 13/L között?

Figyelt kérdés

Én a lány vagyok és nagyon zavar ez a kérdés. Még nem járunk de nagyon a felé haladunk.De a fiu amugy nem az a szex mániás tipus nagyon kedves meg aranyos csak félek a 6 év miatt. Meg a net is tele van ezekkel az idézetekkel: Kor, súly, magasság.-a szerelemben nem számitanak.

Szerintetek működne a kapcsolat?

2016. júl. 1. 14:03
1 2
 11/18 Gipsz Jakab #42 ***** válasza:
100%

Nem működne. Tegyük fel hogy valóban nem csak a tested kell neki, akkoris 1 - törvényi okok miatt monopolyzásnál többet nem nagyon csinálhattok, 2 - a többi ember is eléggé csúnyán nézne rátok, a srácot pedofilként, téged pedig tiniribiként kezelnének.

Kell ez nektek?

#5-ös: 14 éves létedre érettebben gondolkozol mint sok 24-es :D

2016. júl. 1. 15:24
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell szexmániásnak lennie valakinek ahhoz , hogy kívánja a szexet.

"Ohm ez igy félig nem igaz(#1). Testileg (orvosi vizsgálat alapján) egy 15-6 éves lánynak felelek meg."

Ezen kiégtem :'D XDDDDDDD

Hogy lehetsz ennyire ostoba??? Jól mondták a csöcsöd nagy de az agyad annál kisebb . XDDDDDDDDD

2016. júl. 1. 15:44
 13/18 anonim ***** válasza:
Nagyon gyorsan szakíts meg vele minden kapcsolatot. Szerintem legalábbis.
2016. júl. 1. 16:37
 14/18 anonim ***** válasza:

Beteg emberek,beteg emberek mindenütt.

Mi a francot eszi egy 13 éves lánykán?

Ja várj tudom, azt könnyű megfektetni, már minden világos

2016. júl. 1. 17:55
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj csak...minden pasinak vannak igényei de az ,hogy te orvosi vizsgálat alapján 15-16 évesnek nézel ki és valójában 13 vagy.Végül is a fiú először távoltartási végzést kap majd börtönt a kis "kalandért". Idézetekről meg annyit ,hogy a Súly és a Magasság tényleg nem számít de a kor.... AZ NAGYON IS!!! A többi válaszoló szépen leírta ,hogy más az az eset ha egy 19/L és egy 25/F randizgat egymással. Nézd.. nagyon fiatal vagy később úgy is megbánnád! Gondolkodj mielőtt cselekszel!
2016. júl. 1. 18:01
 16/18 anonim ***** válasza:
#11: #5 vagyok. Nagyon köszönöm. :)
2016. júl. 1. 18:25
 17/18 anonim ***** válasza:
"De a fiu amugy nem az a szex" Kis naiv lányként gondolkozz el...még nem jártok...oké...nem akar ugy viszonyulni hozzád...mikor együtt vagytok majd megy a tapi stb...aztán meg meg akar fektetni...és ha szerelmes vagy ugy is fogod neki engedni.
2016. júl. 1. 20:23
 18/18 anonim ***** válasza:
Ha hagyod hogy megdugjon akkor igen.
2016. júl. 1. 21:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!