Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Működthet a kapcsolat egy 19/F és egy 13/L között?
Én a lány vagyok és nagyon zavar ez a kérdés. Még nem járunk de nagyon a felé haladunk.De a fiu amugy nem az a szex mániás tipus nagyon kedves meg aranyos csak félek a 6 év miatt. Meg a net is tele van ezekkel az idézetekkel: Kor, súly, magasság.-a szerelemben nem számitanak.
Szerintetek működne a kapcsolat?
Nem működne. Tegyük fel hogy valóban nem csak a tested kell neki, akkoris 1 - törvényi okok miatt monopolyzásnál többet nem nagyon csinálhattok, 2 - a többi ember is eléggé csúnyán nézne rátok, a srácot pedofilként, téged pedig tiniribiként kezelnének.
Kell ez nektek?
#5-ös: 14 éves létedre érettebben gondolkozol mint sok 24-es :D
Nem kell szexmániásnak lennie valakinek ahhoz , hogy kívánja a szexet.
"Ohm ez igy félig nem igaz(#1). Testileg (orvosi vizsgálat alapján) egy 15-6 éves lánynak felelek meg."
Ezen kiégtem :'D XDDDDDDD
Hogy lehetsz ennyire ostoba??? Jól mondták a csöcsöd nagy de az agyad annál kisebb . XDDDDDDDDD
Beteg emberek,beteg emberek mindenütt.
Mi a francot eszi egy 13 éves lánykán?
Ja várj tudom, azt könnyű megfektetni, már minden világos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!