Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Elengednétek egy 17 éves...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elengednétek egy 17 éves lányt meglátogatni a barátját?

Figyelt kérdés
Az út 100 km lenn, a lány busszal menne reggel és estére haza is érne

2019. jan. 23. 17:59
 1/2 anonim ***** válasza:
33%

Simán

210 kmre lakik a barátom és lemehetek hozzá pedig még nem töltöttem be a 17-et se

2019. jan. 23. 18:06
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Ha lenne tuti nem, mert én vinném kocsival.
2019. jan. 23. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Elengednétek a 17 éves lányotokat a barátját meglátogatni?

Szeretném meglátogatni a barátomat, aki egyetem miatt ősztől 100 km-re lakik tőlem. Reggel mennék busszal, este jönnék. Sajnos nem tudunk találkozni másfél hónapig ha én nem megyek, mert vizsgaidőszaka van. Én nagyon szeretnék elmenni hozza meglátogatni. Mit tehetnék hogy elenedjenek?:) 17L

Ti elengednétek így a barátotokat bulizni?

. .. Ha tudnátok, hogy 99% van arra, hogy az exe is ott lesz? Amit tudni kell az exről, hogy sokat veszekedtünk miatta, tavaly is találkoztak a bulin párszor, ölelgették egymást, fényképezkedtek együtt, és persze az ex kivágta kettejüket, és úgy tette fel a netre....

Fiúk ti elengednétek a barátnőtöket Balaton Sound-ra, ha csak a barátnőivel szeretne menni? 18

Igazából már voltak tavaly is és tök véletlenül derült ki, hogy hát ugye megint mennek majd, akkor egy szóval sem hozta fel, hogy esetleg én is menjek vele, vagy hogy örülne neki. Sőt zavarban is volt mikor megkérdeztem, hogy most akkor mennek? Nem rajongok az ötletért, barátnőm nagyon szép csaj.

Ti elengednétek a barátnőtöket?

Ti elengednétek a barátnőtöket, egy olyan pasival kettesben akit nem ismertek, és nem rég szakított a barátnőjével, aki megcsalta?

Ti elengednétek a lányotokat?

3 hónapja vagyunk együtt a barátommal, szeretnénk ma együtt aludni. Mindketten 17 évesek vagyunk. Anyum màr talizott a barátommal, de nem tudom, hogy belemenne-e.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!