Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal Belépés/Regisztráció Egy véletlen kérdés Facebook


Kategória: Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A kérdés

Csúnya szakítás után mi segít? Miért csinálhatta ezt?

Szóval a barátommal elég sokat veszekedtünk. Szinte mindenen tudtunk, mégis passzoltunk. Régen bármikor amikor összevesztünk az egyik lány barátnőjével jött, hogy ha közelebb lakna a csaj, akkor már rég meglett volna neki (itt még 1 évesek se voltunk). A rengeteg vita miatt megváltozott egy rendkívül jó irányba és tudom, hogy sose csalna meg. Szeretem, ő él-hal értem (ő mondta nekem kb napi szinten). Pár napja álmodtam egy ilyen megcsalós hülyeséget, ami felhozta bennem ezeket a régi írásait. Nyugtatott, hogy én vagyok neki a világ és soha senkivel nem tenne semmit és nem is akar, nem is fog. Azutáni napon eljött hozzánk segíteni apukámnak és mondta, hogy bármit megnézhetek a telefonján. Éltem a lehetőséggel és megnéztem a lánnyal való beszélgetését és olyat tálaltam amit nem akartam... Barátomnak írta a lány, hogy imádja, barátom visszaírta (ez volt az első amit láttam, de ezen még nem is akadtam ki annyira). Remegtem, a szívem egyére hevesebben vert... Aztán ahogy feljebb mentem láttam olyat is, hogy a barátom írja a lánynak, hogy milyen jó lenne ha közelebb lakna, már úgy elmenne a lányhoz. Ők nagyon jó barátok, nem úgy gondolta az üzeneteket ahogy én és soha nem lesz köztük semmi (megjegyezném, hogy régen össze akartak jönni, csak ugye nem laknak egymáshoz közel, de már nem éreznek elvileg egymás iránt semmit), mert csak engem szeret és neki nem is kell más. Ezzel magyarázta... Aztán tovább pörgettem és láttam több dolgot ami nem úgy tűnt mintha barátság lenne, pl.: (Barátom): Na, és tetszik a falunk?, (Lány): Igen, (Barátom): Na és benne én?, (Lány): Hát persze, (Barátom): Kis aranyos. Ezt csupa cuki hangulatjellel. Mondta, hogy ők régen így beszélgettek amíg én nem voltam és nem rossznak szánta. Én erre válaszoltam azzal, hogy ha van barátnője (én), akkor mégis minek ír neki ilyesmiket? Attól függetlenül, hogy régen így beszéltek, azóta lettem én, és tudni kell hogy én nem igazán beszélgetek fiúkkal, mert a barátom nem szereti. Láttam számomra még más gyanús, nem tetsző dolgot ezeken kívül is. Aztán a következő üzenetben láttam, hogy engem szid, hogy én milyen különösen hülye lány vagyok

Rákérdezem erre is. Válasz: Nagyon ideges voltam akkor, mert veszekedtünk, de nem gondoltam komolyan. Kiborultam, hozzávágtam a telefont és kimondtam a végszót. Nem csak emiatt... Több dolog volt már, de ez tette fel a pontot. Zokogtam, ő is zokogott, hogy ne tegyem vele ezt. Tanácstalan vagyok. Az önbizalmam 0-án van és teljesen a mélybe estem most emiatt. Mit tettetek volna? Hogyan tudnék egy kicsit megnyugodni? Hozzátenném, hogy azt mondta amikor ezeket megtaláltam, hogy attól félt, hogy egyszer meglátom. Másfél év után vége... Méghozzá ilyen csúnya módon. El se hiszem még. Azóta még könyörög és mondta, hogy mennyire megbánta. Még a lány is rámírt, de nekem ez már túl nagy csalódás volt a többi rossz dolog után mostanában. Bocsi,ha sokmindent még -jeien időben írtam, csak -néhez felfogni. Köszönöm, ha bárki segít!Keress kérdéseket hasonló témákban: szakítás, szomorú, kapcsolat, tini, vége, ex, fiú, lány, felejtés

  jún. 1. 15:10  Privát üzenet  

A válaszok
1 2
Thispain nevű felhasználó válasza:

Lehet, hogy direkt adott lehetőséget telefonja átnézéséhez. Egyébként az is jó kérdés, hogy ő miért irogat lányokkal, ha te nem irogathatsz fiúkkal.

A válasz 100%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 70%-ban hasznos válaszokat ad.
# 1/16Időpont jún. 1. 15:15 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
A kérdező kommentje:

Plussz infó: Neki én, nekem ő az első szerelmem

Úgy tűnik, hogy túlzok, de nem csak ezeket láttam. A leglájtosabbakat írtam bele. Miután ez volt, kitörölte a lánnyal a beszélgetést. Újra irt ma neki, ezért írt rám a lány.# 2/16Időpont jún. 1. 15:18 Privát üzenet
A kérdező kommentje:

Elsö kommentelő: Igazából nagyon régóta jóban vannak, nem is zavart, hogy beszélnek néha-néha, de amikor ezeket megláttam, úgy éreztem mintha hátba szúrtak volna. Nem akarta, hogy megtaláljam.

# 3/16Időpont jún. 1. 15:20 Privát üzenet
A kérdező kommentje:

Féltékeny. Nem szereti, ha fiú van a társaságomban vagy akár beszélek bárkivel

# 4/16Időpont jún. 1. 15:22 Privát üzenet

Jól tetted, te is érzed hogy így van. Adj magadnak időt és pár hónap múlva sokkal jobban fogod magad érezni. A barátod egy kontrolláló gyökér, aki semmibe néz és a hátad mögött flörtölgetett, mintha nem is léteznél. Nem a te hibád, ő az aki szánalmasan viselkedett. Most a csillagokat is lehazudja majd neked és addig fog a nyakadra járni, míg meg nem szakítasz vele/velük minden kapcsolatot. Míg a szikráját is érzi a reménynek, addig nem fog békén hagyni, mindezt azért hogy megtörj.


Szakítsd ki őt az életedből, tedd rendbe magad és ne menj bele addig új kapcsolatba, míg ez a korábbi komolyabb érzelmet vált ki, mert egy ideig szerintem nem fogsz tudni bízni másban. Az új partnerrel pedig legyen hosszabb majd az ismerkedős korszak, hogy biztonságban érezd magad mellette.A válasz 100%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 85%-ban hasznos válaszokat ad.
# 5/16Időpont jún. 1. 16:03 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen az utolsónak! Megpróbálom összeszedni magamat idővel... Tényleg szeret és megígérte, hogy soha többé nem csinál ilyet, mert ő ezt nem is annak szánta aminek én gondolom. Csak félek, hogy addig könyörög amíg egyszer elegem lesz és bűntudatom, aztán visszajön. Határozottnak kell lennem, de nem az az ember vagyok. Csak kíváncsi lennék, hogy ennyire nem voltam jó? És még miket beszélhettek/beszélhetnek? Nem néztem meg az összeset, ő meg már kitörölte

# 6/16Időpont jún. 1. 16:46 Privát üzenet

Azt tudatosítsd magadban, hogy sokkal többet érsz ennél, és találkozni is fogsz olyannal aki rendesen értékel. Azért is könyörög annyit, mert tudja hogy megtud törni, ennek kell ellenállni. Tudom milyen érzés mikor a másik bűntudatot ébreszt benned és azzal manipulál, egészen förmedvény. És azt is tudom milyen mikor valakiről lehull az álarc, amivel takarta magát.


Határozott vagy, és sokkal erősebb mint gondolnád, "csak" meg kell magad győznöd hogy igenis többet érsz, nem egy játékszer vagy. Ha ezt itt megtudod tenni, akkor abból elképesztő erőt tudsz meríteni később is.


A rengeteg veszekedés nem igazán jelzi az egészséges kapcsolatot, és valószínűleg csak szerepet játszott, hogy ne legyen több. Az, hogy olyat szól hogy rég meghúzná az egyik lány barátját ha x feltétel adott lenne, csak mert összevesztetek, a normálistól borzalmasan messze van és igazából azonnali kidobást érdemelne. Szerintem a veszekedések olyan köteléket okoztak benned, amitől azt hiszed passzoltatok, pedig nem.


Ez nem volt egy értelmes kapcsolat, elég abúzívnak hangzik. Több olyan jelet írtál, ami alapján így látszik, minthogy eltilt x emberektől (fiúktól), mert "féltékeny", azaz kontrollálni akar. Ahogy beszélt veled is szánalmas, és ahogy a hátad mögött is viselkedett, nem beszélve az állandó veszekedésről. Esetleg olvass ennek utána és meglátod voltak-e további jelek, illetve érzel-e olyan mellékhatásokat mint amik ilyenkor elő szoktak jönni (pl. elszeparáltság, erős magány és üresség érzés, nem tudod ki vagy, egyik pillanatban azt gondolod jól döntöttél, aztán kételkedsz magadban, stb.)A válasz 100%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 85%-ban hasznos válaszokat ad.
# 7/16Időpont jún. 1. 17:11 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?

Ennél mindenki többet ér, főleg hogyha te nem csináltál ilyeneket.

Tudom hogy nem könnyű, bár nem voltam ilyen helyzetben nem is szeretnék, de ne fogadd vissza. Meg hát szerintem ezt nem lehet máshogy gondolni, ne mondja ezt. Előbb kellett volna gondolkodni.

Te pedig próbáld tovább élni az életed. Közösségi oldalakról tiltsd le, töröld az ismerőseid közül. A számát tiltsd le. És így nem tud megtalálni. Feltéve ha oda megy hozzád. Ha pedig oda megy, gondolj a sok rosszra és vágd pofon. Majd család rá az ajtót..

Ne zaklasson már ezek után is.A válasz 100%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 80%-ban hasznos válaszokat ad.
# 8/16Időpont jún. 1. 17:25 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek a biztatást! Próbálok erős lenni... Az utóbbi időben kezdtem el magányt és elzártságot érezni, de csak ráfogtam a kamaszkorra

# 9/16Időpont jún. 1. 18:05 Privát üzenet
Rejtvényjáték 728x90

Nekem az a véleményem, hogy a barátod semmibe vett téged, a tipikus hűtlen fajta aki így neten mer flörtölgetni az a való életben is egy megcsalós típus lehet. Ráadásul azok a szövegek amiket írt annak a lánynak.

Egy igazán szerelmes, hűséges fiú nem csinál ilyet a szeretett barátnőjével:/. Sajnálom. Majd idővel jobb lesz. Te jobbat érdemelsz ettől a fiútól hidd el.

Máskor is és újra is megfogja tenni, amennyiben módjában áll valaki más lánnyal. Kutyából nem lesz szalonna , szokták mondani.A válasz 100%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 77%-ban hasznos válaszokat ad.
# 10/16Időpont jún. 1. 18:06 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Értesítsünk róla, ha új válasz érkezik? Válasz küldéseKapcsolódó kérdések
Hogy lehet túlélni a szakítást?
Hogy tudom elfelejteni a lányt végleg?
Mit tegyek? 😟 Sos
Van a lánynak pasija, de engem is kedvel, mit csináljak? Többi lent
Szerintetek mennyire normális? Mit kéne tenni? Érdemes még folytatni?
Üdv,1 évig jártam egy lánnyal, smarolt egy fiúval, vege lett, bosszubol legjobb bnojevel smaroltam, el telt 4 hónap és újra találkoztunk egyutt vagyunk de a szakítás követően o...

Kérdések a Tini párkapcsolatok rovatbólKérdések a Párkapcsolatok rovatból
Minden jog fenntartva © 2019, www.gyakorikerdesek.hu | GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | WebMinute Kft. | Kapcsolat: info (kukac) gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!