Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Mi a következő lèpès?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a következő lèpès?

Figyelt kérdés
Van egy lány, aki tökre bejön nekem. Sosem voltam nagydumás, sosem csajoztam (mèg). Aztán ma megadta a telefonszámát.A lány abba a boltban dolgozik, ahova napi2* vásároltam (nem miatta) Mikor hívjam fel, egyből randira, találkozásra hívjam? Ebben kellene egy kis segítsèg....
2023. júl. 11. 10:13
 1/4 anonim ***** válasza:
21%
Most hívd fel! Egyből randira hívd.
2023. júl. 11. 10:14
 2/4 A kérdező kommentje:
Most dolgozik. Az nem gond?
2023. júl. 11. 10:22
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezd meg tőle, meddig melózik, és nincs e kedve talizni veled valamikor.
2023. júl. 11. 11:35
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Amikor vásárolsz és találkoztok, kérdezd meg, hogy meddig dolgozik, és a napja végén megvárhatod-e a bolt előtt.

Ha erre nemet mond, akkor jöhet a telefonos egyeztetés.

2023. júl. 11. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Mi lehetne a következő lépés?

A barátnőmmel már minden megvolt ami ruhán át megtörténhet. Rengeteget csókoltuk egymást, simogattam már őt a fenekénél is. Még nem szeretnénk pettingelni/szexelni. Szerintetek jó lenne ha a melleit fognám meg? Van valami tanácsotok? 18F 18L

Mi legyen a következő lépes?

Már nagyon régota járok ki a volt osztálytársnőmmel szakíttása uttán, de még nemtudom hogy el e jönne velem randira. Eddig mindíg csak kávéra szoktunk járni meg egyszer voltunk moziba, de szeretném hogy ha a kapcsolatunk tovább menne. Figyeltem a testbeszédét,...

Szerintetek mi legyen a következő lépés?

Szoval kb. egy hónapja ismertem meg egy fiút, akivel azóta rendszeresen beszéltünk és találkoztunk is (nem randira kell gondolni). Nekem nagyon bejön ő, és több jel is mutatott arra, hogy én is tetszem neki (bókok, szemezés, tervezgetés stb.), de nem beszéltünk igy...

Mi a következő lépés?

Tippeket szeretnék kérni. Elmondtam egy lánynak hogy szeretem, hamarosan találkozni fogunk. Mit kellene ott tennem? Hogyan kellene elkezdenem udvarolni?

Meddig lehet el menni? Mi a következő lépés?

Ma találkoztam a lánnyal én nagyon jól éreztem vele magam beszélgetünk sokat meg ismertük egy mást jobban a végén el kísértem hazáig (nem teljesen hazáig.Amikor el búcsúztunk kaptam egy ölelést és meg köszöntem neki hogy együtt töltöttük a délutánt.Aztán nagyiba...

Kié a következő lépés?

19L Beszélgettem egy sráccal, nagyon jó volt, rajta is látszott hogy érdeklődik... azóta is közösségi média oldalakon mindketten szórjuk a tetszik-eket meg ilyeneket. Nem tudom, most mit kéne tenni? Írjak én, vagy várjak? Félek ha én írok az túl nyomulós.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!