Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Lányok ti hol ismerkedtek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti hol ismerkedtek szívesen?

Figyelt kérdés

Sziasztok, lányok ti merre ismerkedtek szívesen? Nyitottak vagytok olyan ismerkedésre is ha például az utcán vagy egy üzletben valaki elkezd beszélgetni veletek?

Kösz

máj. 9. 20:37
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Hangulatomtól is függ, meg attól is aki ismerkedni akar

Van amikor szívesen leállok bárkivel bárhol beszélgetni, de ha rosszabb kedvem van még a kasszáshoz sem szívesen szólok

Illetve ha nekem is tetszik aki ismerkedni akar és nem bunkón szólít meg, egyértelműen jobban ér, mintha teljesen unszimpatikus vagy ha csak annyi jön le már az első megszólalásából is hogy ez is hülye.

máj. 9. 23:36
 2/6 anonim ***** válasza:
78%

Ott szeretek ismerkedni, ahol ennek helye van. Pl ismerkedős programokon (haver vagy stb) vagy tàrskeresőn.

Ahogy a pizzázóban sem cipőt veszek úgy az utcára sem ismerkedni megyek. Mindennek megvan a helye és a módja, szeretem ott tartani ezeket.

máj. 10. 07:17
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha szimpatikus a srac szinte mindegy hogy hol jön oda, szerintem nincs olyan hogy pl csak társkeresőn szabad ismerkedni
máj. 10. 10:25
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Bárhol, csak az internetes ismerkedést nem szeretném fiatalkorúként.
máj. 10. 12:18
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Ez általában úgy van, hogy aki tetszik, az kb. bárhol és bármikor közeledhet, aki pedig nem jön be, az csinálhat bármit, akkor se.
máj. 10. 19:21
 6/6 anonim válasza:
100%
Ezdőterem, park, futópálya, társas esemény. SZeretem a fitt és igényes pasikat, szóval olyanok akik mozognak, aktívak.
máj. 11. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!