Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Működhet kettönk között?
Van egy lány akivel online
ismerkedtem meg, alapvetően neki ekkor volt egy alakulója. Hetente beszélgettünk, aztán neki nem jött össze az alakulója én meg mondtam neki, hogy én szeretném őt jobban megismerni, amire ő azt válaszolta, hogy benne lenne.
Nem hinném, hogy a típusa vagyok, mert neki inkább a fiúsabb lányok jönnek be, én meg hát lányos lány vagyok. Az írogatások szerintem nagyon egy oldalúak és nem tudom, hogy ezt így engedjem el vagy ne. Válaszotokat előre is köszönöm! :)

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Belemenne ha ezzel indítanék vagy valami mással kéne?
A barátnőmmel több mint 5 hónapja vagyunk együtt de mostanában elég érdekes lett a viszonyunk. A suliban mindketten a saját tarsaságunkkal vagyunk amivel alapvetően nincsen semmi probléma de napközben max. 2-3 szót beszélünk aminél szerintem mindenképpen többre lenne...
Voltatok már esetleg hasonlóban, van tapasztalatotok? Azt tudom, hogy fordítva teljesen elfogadott lenne. De így? :/
Én vagyok a fiú és nagyon jól érzem magamat ezzel a lánnyal. Úgy érzem elég érett lenne a kapcsolatra de nem tudom hogy merjek-e közeledni felé. Úgy veszem észre hogy én is bejövök neki de félek hogy túl idősnek gondol és ezért nem jönne össze velem. Mit tanácsoltok?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!