Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Működhet kettönk között?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Működhet kettönk között?

Figyelt kérdés

Van egy lány akivel online

ismerkedtem meg, alapvetően neki ekkor volt egy alakulója. Hetente beszélgettünk, aztán neki nem jött össze az alakulója én meg mondtam neki, hogy én szeretném őt jobban megismerni, amire ő azt válaszolta, hogy benne lenne.

Nem hinném, hogy a típusa vagyok, mert neki inkább a fiúsabb lányok jönnek be, én meg hát lányos lány vagyok. Az írogatások szerintem nagyon egy oldalúak és nem tudom, hogy ezt így engedjem el vagy ne. Válaszotokat előre is köszönöm! :)

2025. jún. 9. 22:10
 1/5 anonim ***** válasza:
11%
"alakulója"
2025. jún. 9. 22:22
 2/5 A kérdező kommentje:
Az alakulójából nem lett semmi, mert a csajról érdekes dolgok derültek ki...
2025. jún. 9. 22:26
 3/5 anonim ***** válasza:
88%
Ha egyoldalú és ő nem nyit igazán feléd, akkor szerintem engedd el
2025. jún. 10. 09:52
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egy randiig érdemes elmenni, aztán maximum nem lesz belőle semmi. Egyébként teljesen kiszámíthatatlan, hogy kinek mi jön be.
2025. jún. 10. 13:50
 5/5 anonim ***** válasza:
Végül hogy alakult köztetek a dolog?
2025. szept. 28. 08:50

Kapcsolódó kérdések:

Működhet a kapcsolatom még?

A barátnőmmel több mint 5 hónapja vagyunk együtt de mostanában elég érdekes lett a viszonyunk. A suliban mindketten a saját tarsaságunkkal vagyunk amivel alapvetően nincsen semmi probléma de napközben max. 2-3 szót beszélünk aminél szerintem mindenképpen többre lenne...

18 éves fiú, 21 éves lány kapcsolata működhet?

Voltatok már esetleg hasonlóban, van tapasztalatotok? Azt tudom, hogy fordítva teljesen elfogadott lenne. De így? :/

21 éves fiú 16 éves lány mennyire működhet?

Én vagyok a fiú és nagyon jól érzem magamat ezzel a lánnyal. Úgy érzem elég érett lenne a kapcsolatra de nem tudom hogy merjek-e közeledni felé. Úgy veszem észre hogy én is bejövök neki de félek hogy túl idősnek gondol és ezért nem jönne össze velem. Mit tanácsoltok?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!