Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi számít nagy korkülönbségnek?
Figyelt kérdés
Ha én vagyok 19, ő pedig 23? Ez mennyire lehetne kellemetlen az ő számára? Ha ő már dolgozik, én meg még sulizok, nincsenek túl nagy élettapasztalati különbségek, hogy ez jól működjön?júl. 5. 23:16
1/22 anonim 

válasza:

Köztem és a párom közt csak 2 év van, de ugyanez volt a helyzet mikor összejöttünk, én még gimis voltam, ő már dolgozott. Nálunk ez nem okozott gondokat
2/22 anonim 

válasza:

Köztem es volt baratnöm között 10 ev volt. En 29 ö 19 es tökjol megvoltunk.
3/22 Ada13 

válasza:

Bezzeg ha azt mondanak hihy 24, 28 fek se merúlne ezva kérdés
Ninvs gond ha szeretiten ehymast könnyen athidaljátok és kész
6/22 anonim 

válasza:

Egyáltalán nem nagy különbség ez. Egyébként ez a korkülönbség dolog akkor érdekes igazán, ha az egyik fél még gyerek.
8/22 anonim 

válasza:

A kor csak egy szám. Nem tehetünk arról hogy mikor születtünk, nem mi döntjük el.
9/22 anonim 

válasza:

Szerintem teljes ideál az a korkülömség ami köztetek van de a legfontosabb az hogy jól megértésének egymást
10/22 anonim 

válasza:

Szerintem teljesen ideális az a korkülömség ami köztetek van de a legfontosabb az hogy jó megértsétek egymást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!