Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bárkinek volt már romantikus kapcsolata az avatar life nevű játékba?
Én próbálkozom de sose lesz semmi komolyabb
16L

válasza:Kérlek inkább való életben próbálkozz lehetőleg személyesen.
Ha már online tér akkor meg az erre kitalált és használt felületek használata ésszel

válasza:

válasza:Ezt így hogy?
Azt szeretnéd, hogy az avatarod kerüljön "romantikus kapcsolatba" másik játékos avatarjával, vagy te szeretnél "romantikus kapcsolatba" kerülni a másik játékossal.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
oszinten anno az volt a baj h o elment egyetemre egy tolem 2 oranyira talalhato suliba, osszevesztunk… most szalagszakadas miatt nem mehet az egyetemre 1 evig, viszont 1 ev mulva visszamegy, erdemes belekezdenem ebbe az egeszbe?
16 éves lány vagyok és soha nem voltam senkivel randin, nem csókolóztam, még nem is volt hogy flörtölt volna valaki velem. A legtöbb korabeli ismerősömnek kb. volt már legalább 1 ilyen élménye, nekem semmi. Alacsony emiatt az önbizalmam, mert úgy érzem esetleg nem...
Tudom, hogy sokszor a macsós, rosszfiús srácok vannak előnyben. Kíváncsi vagyok van-e, aki direkt a romantikát keresi.
Mostanába sokszor látom ,hallom hogy a lányok kikezdenek fiukkal meg futnak a fiuk után. Nem tudom, lehet hogy ez normális de én mégis inkább régimodi vagyok. Szeretem ha a fiu kezdeményez az sokkal aranyosabb és értelmesebb.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!