Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Bárkinek volt már romantikus...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bárkinek volt már romantikus kapcsolata az avatar life nevű játékba?

Figyelt kérdés

Én próbálkozom de sose lesz semmi komolyabb

16L

máj. 4. 20:55
 1/8 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem a való életben próbálkozz.
máj. 4. 23:53
 2/8 anonim ***** válasza:
77%

Kérlek inkább való életben próbálkozz lehetőleg személyesen.

Ha már online tér akkor meg az erre kitalált és használt felületek használata ésszel

máj. 5. 23:33
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Kíváncsiságból megnéztem a játékot és a nagy senkivel találkoztam benne, szóval nem csodálom. Meg amúgyis szétszedi az egész jó gépem, százszor jobb grafikájú játékokat simán visz, ez meg gyakran diavetítés.
máj. 6. 08:33
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Ezt így hogy?

Azt szeretnéd, hogy az avatarod kerüljön "romantikus kapcsolatba" másik játékos avatarjával, vagy te szeretnél "romantikus kapcsolatba" kerülni a másik játékossal.

máj. 6. 09:06
 5/8 anonim válasza:
54%
Hogy mi???
máj. 7. 20:04
 6/8 anonim válasza:
76%
Miaz hogy!
máj. 7. 23:05
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Élőben inkább,de itt is próbálkozhatsz F
máj. 8. 18:29
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Mármint ott más emberekkel próbálsz romantikus kapcsolatba kerülni, amolyan szerepjáték részeként?
tegnapelőtt 09:24

Kapcsolódó kérdések:

Parommal 1 honapja komolyabban ujrakezdtuk a kapcsolatunkat,kisebb szunet utan,most ujra mindketten akarjuk, tok romantikus es torodo lett, amit en...

oszinten anno az volt a baj h o elment egyetemre egy tolem 2 oranyira talalhato suliba, osszevesztunk… most szalagszakadas miatt nem mehet az egyetemre 1 evig, viszont 1 ev mulva visszamegy, erdemes belekezdenem ebbe az egeszbe?

16 éves vagyok és soha nem volt semmilyen romantikus kapcsolatom, ez gáz?

16 éves lány vagyok és soha nem voltam senkivel randin, nem csókolóztam, még nem is volt hogy flörtölt volna valaki velem. A legtöbb korabeli ismerősömnek kb. volt már legalább 1 ilyen élménye, nekem semmi. Alacsony emiatt az önbizalmam, mert úgy érzem esetleg nem...

20 év körüli lányok, összejönnétek romantikus beállítottságú sráccal?

Tudom, hogy sokszor a macsós, rosszfiús srácok vannak előnyben. Kíváncsi vagyok van-e, aki direkt a romantikát keresi.

Szerintetek ciki ha 15 éves létemre egy romantikus, komoly és érzelmes kapcsolattot szeretnék egy sraccal aki krülbelül annyi idős mint én?

Mostanába sokszor látom ,hallom hogy a lányok kikezdenek fiukkal meg futnak a fiuk után. Nem tudom, lehet hogy ez normális de én mégis inkább régimodi vagyok. Szeretem ha a fiu kezdeményez az sokkal aranyosabb és értelmesebb.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!