Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy srác bejöttem neki majd még se most jó barátok vagyunk. Mit tehetek hogy esetleg többek legyünk?

válasza:Szerintem haladj finoman. Legyél egyre többet vele, hívd el helyekre magaddal, kérd ki a véleményét új ruhákról, esetleg (amennyiben megoldható) hívd fel magadhoz is majd. Fontos, hogy ezeket tényleg lassan adagold, ne egy hét alatt vidd végig. Meg persze közben figyeld a reakcióit.
Egyébként mit jelent egész pontosan az, hogy túl rámenős voltál? Mit csináltál?

válasza:Ne legyél ráfüggve, hagyj neki saját életet, ne egész nap veled kelljen foglalkoznia.
De ha összejönnétek te úgyis ilyen lennél.
Valószínűleg ezt nem akarja.
Kapcsolódó kérdések:
Ezt hogy lehet fixálni? Csak egyszerűen nekitámadtam a srácnak, hogy ne merjen a csaj közelébe menni, az megijedt, és inkább nem jött össze a lánnyal... Most mi a helyzet? A lány utál?
Tegnap voltam egy buliban, ahol egy ismerősöm barátja (ő és az ismerősőm nincsenek együtt, csak baráti kapcsolat van köztük) is ott volt. A fiú mikor a buli elején találkoztunk már ivott, de azért még tudta, hol van. Bemutatkoztunk egymásnak meg ilyenek. A buli közben...
Veletlenül bereakcióztam az egyik sztoriját, miközben pörgettem a fb sztorikat, aztán picit beszéltünk, végül elhívott talizni, hogy ne pötyögjünk, hanem beszélgessünk... Korábban már mondta, hogy nagyon tetszem neki stb, de akkor épp összejöttem valakivel, akivel 3...
Már gondoltam arra is, hogy a hülye humorom, stílusom miatt lehet, de fura, mert a külsőmet is dícsérték már, akiknek bejöttem, cukinak, helyesnek szoktak nevezni általában. Akinek nem tetszem az meg lerondáz. Ők vannak többségben amúgy.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!