Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Van egy srác bejöttem neki...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy srác bejöttem neki majd még se most jó barátok vagyunk. Mit tehetek hogy esetleg többek legyünk?

Figyelt kérdés
Én megkedveltem de túl rámenős voltam és szeretném kijavítani a hibát
máj. 4. 21:53
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem haladj finoman. Legyél egyre többet vele, hívd el helyekre magaddal, kérd ki a véleményét új ruhákról, esetleg (amennyiben megoldható) hívd fel magadhoz is majd. Fontos, hogy ezeket tényleg lassan adagold, ne egy hét alatt vidd végig. Meg persze közben figyeld a reakcióit.

Egyébként mit jelent egész pontosan az, hogy túl rámenős voltál? Mit csináltál?

máj. 4. 22:38
 2/5 A kérdező kommentje:
Főleg cseten beszéltünk és ő introvertált én meg nagyon sokat irogattam vele és neki az sok volt. Meg amikor még bejöttem neki nagyon találkozni akartam meg bújós voltam nagyon. Kicsit mintha nem lett volna életem rajta kívül ami lehet megijesztette. De ez már nincs így ezért remélem hogy vissza szerezhetem
máj. 5. 12:15
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Ne legyél ráfüggve, hagyj neki saját életet, ne egész nap veled kelljen foglalkoznia.

De ha összejönnétek te úgyis ilyen lennél.

Valószínűleg ezt nem akarja.

máj. 5. 14:35
 4/5 A kérdező kommentje:
Ezt mondom hogy már nem vagyok ilyen mert feltűnt hogy ez rossz
máj. 5. 15:58
 5/5 anonim ***** válasza:
Próbálkozz az erotika vonallal.
máj. 8. 23:13

Kapcsolódó kérdések:

Volt egy lány, akinek bejöttem, de végül dobott egy srác miatt, én a sráccal vitatkoztam, azt mondja, hogy zűrös a csaj, és most emiatt utál a lány?

Ezt hogy lehet fixálni? Csak egyszerűen nekitámadtam a srácnak, hogy ne merjen a csaj közelébe menni, az megijedt, és inkább nem jött össze a lánnyal... Most mi a helyzet? A lány utál?

Úgye azt mondják részegen mindenki igazat mond és őszinte. Szerintetek tényleg bejöttem-bejövök neki? Ha igen miért nem ír rám? Vagy ez az egész csak...

Tegnap voltam egy buliban, ahol egy ismerősöm barátja (ő és az ismerősőm nincsenek együtt, csak baráti kapcsolat van köztük) is ott volt. A fiú mikor a buli elején találkoztunk már ivott, de azért még tudta, hol van. Bemutatkoztunk egymásnak meg ilyenek. A buli közben...

Ha találkozóra hív 4 év nem beszélés után a srác, akinek korábban bejöttem, az randi?

Veletlenül bereakcióztam az egyik sztoriját, miközben pörgettem a fb sztorikat, aztán picit beszéltünk, végül elhívott talizni, hogy ne pötyögjünk, hanem beszélgessünk... Korábban már mondta, hogy nagyon tetszem neki stb, de akkor épp összejöttem valakivel, akivel 3...

Miért van az, hogy én egy tipikus nyomi srác vagyok és mégis több, sokszor egészen vonzó, szép lányoknak is bejöttem már?

Már gondoltam arra is, hogy a hülye humorom, stílusom miatt lehet, de fura, mert a külsőmet is dícsérték már, akiknek bejöttem, cukinak, helyesnek szoktak nevezni általában. Akinek nem tetszem az meg lerondáz. Ők vannak többségben amúgy.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!