Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem értem! Teendőm? (leírás)
Figyelt kérdés
Van egy srác, kb.. 1-2 éve ismerem. Azóta szerelmes vagyok belé.. :$ Mindennap összefutok vele, meg beszélgetni is szoktunk. 1-2 éve történt,hogy beszélgetés közbe odáig jutottunk, hogy megkérdezte tőlem, hogy: "elhivhatlak randizni?" Én meg elmentem vele, hozott csokit és leültünk a tóparton beszélni. Este rám írt, hogy kéne holnap talizni egy titkos helyen, magyarul ahol nincsenek sokan..! Elmentem, kb csak annyi volt, hogy a szerelemről beszélgettünk. 3-4 óra múlva megkérdezte, hogy megölelhet-e? Mondom felőlem :D Este rám írt, hogy megölelne mégegyszer..! Este meg beszélgettünk és ilyeneket írt: nagyon bírlak :$ :P , Szeretlek amúgy nem :$ ! Én meg csak néztem ki a fejemből. Most ilyenkor mivan? Mert én nem értem őt.2016. jún. 23. 08:45
1/3 anonim válasza:
Várjál! Nem értem. A randi egy két éve történt, és most parázol rajta? Vagy az zavar, hogy miért nem mondta két randi után, hogy szeretlek? Azért nem mondta még, hogy szeretlek, mert egy okos fiatalember. A szerelem nem egybőljön, nincs olyan, hogy szerelem első látásra, csak vonzalom első látásra. Ahhoz, hogy a szerelem létrejöjjön meg kell ismernetek egymást, ki kell ismerni egymás erényeit, hátrányait, ha ez meg van, és még így is odavagytok egymásért, na akkor lehet szerelemről beszélni. Ennyire egyszerű. Általában a párok csak hónapok után mondják ki a szót. Ez olyan mint a testi kapcsolat. Várni kell vele és megfelelő pillanatkor kimondani.
Hány évesek vagytok?
2/3 A kérdező kommentje:
14 :)
2016. jún. 23. 09:24
3/3 anonim válasza:
Hát sok sikert és remélem tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!