Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hányadik randin csókolóztatok először?
Figyelt kérdés
Úgyértem a legelső fiúval akivel jártatok. Vagy ha nem randinak vesszük akkor hányadik találkozásnál volt meg az első csók?2016. jún. 27. 20:48
11/14 anonim válasza:
3 éve barátok voltunk, és eleinte, ha találkoztunk, se hívtuk randinak :D amikor pedig már éreztük, hogy ez több lehet, akkor is csak kb. a 4-5 alkalommal, amikor csak ketten voltunk. nem siettük el :D
12/14 anonim válasza:
online társkeresőn ismerkedtünk meg, külföldön, 1 hónap levelezés és skype után randiztunk, és akkor mindjárt egy nagyon jót csókolóztunk is...:D
13/14 anonim válasza:
nem volt randi, együtt mentünk suliba, és lekaptam
14/14 anonim válasza:
Első randi előtt egyszer koncerten láttuk egymást, rá kb két hétre meg rockfarsangon párszor egy társaságba is keveredtünk. Aztán rá egy hónapra rám írt, két napig chateltünk, amikor elhívott randira. Tudtuk egymásról, hogy megbízhatóak vagyunk és eleve nagyon tetszettünk egymásnak. Randi elején ő oldotta rengeteg sztorival a feszültséget, aztán elmentünk egy közeli parkba, leültünk egymással szemben egy támla nélküli padra, aztán sztorizás közben egyre közelebb húzódott és végülis a combjaimat a sajátjára tette. Adott jeleket, de nem mertem megcsókolni, de aztán végülis elcsattant :) utána még randiztunk párszor és most három hónapja vagyunk együtt :) ő nemrég töltötte a 19-et én meg augusztusban a 16-ot
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!