Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek igy lesz belole...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek igy lesz belole valami?

Figyelt kérdés
Van egy fiu akit nagyon nagyon szeretek és elvileg ő is engem! Mindig sokat beszélün, mondja, h szeret. Találkoztam már vele párszor és ezt az ő szülei is tudják, az enyémek viszont nem ( nem is engedik, h fiukkal talalkozzak úgy, h barátságnál több van köztünk!) . Az ő szülei nagyon akarják, hogy összejöjjünk és elvileg ő is de egyszerűen nem lép! Most mit csianáljak? Lesz ebből valami? Légyszi véleményt is írjatok:-) Előre is köszi a válazsokat :-] (privátba nyugodtan írjatok, magányos vagyok xd) 14/L

2016. jún. 28. 01:42
 1/6 anonim ***** válasza:

Hány éves a fiu?

A szüleid miert nem engedik?

Attól, mert valakivel jársz, nem egyenlő azzal, hogy rögtön az 1. Heten/hónapban lefekszel az illetovel 😂

2016. jún. 28. 01:50
 2/6 anonim válasza:
Hát miatt nem érezhetjük amit a fiú. Lehet, hogy fél a szüleid reakciójától és ezért nem mer lépni. Bár ha tökös lenne ezzel nem foglalkozna. :D Legegyszerűbb ha megbeszéled vele, nyíltan.
2016. jún. 28. 07:23
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat!Amúgy a fiú is 14
2016. jún. 28. 09:53
 4/6 Adelll ***** válasza:
Lehet h meg nem olyan tapasztalt es nem tudja hogy lepjen. Vagy ot is zavarja h szuleid nem tudjak
2016. jún. 28. 11:55
 5/6 anonim ***** válasza:
14 évesen ne akarjál már még pasizni. Úgy se fogsz kiállni érte életed végéig. Azzal meg ne tedd tönkre esetlegesen hogy jól kihasználod és majd dobod pár év múlva.
2016. jún. 28. 17:34
 6/6 SuperStar014 válasza:

Szia!

Elsőnek én se akartam elmondani a szüleimnek ezeket a dolgokat mert úgy gondoltam hogy nem értenének meg hogy ilyen fiatalon miért "csajozok"...Aztán elmondtam és elég pozitívan fogadták..ugyhogy szerintem mondd el a szüleidnek mutasd be nekik a barátod és megfogják engedni hogy találkozzatok! Nekem ez a véleményem!

Ha szeret a fiu akkor előbb utóbb lépni fog!

14/F

2016. jún. 28. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!