Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik a fiú osztálytársam, hogy mondjam ezt el neki úgy hogy ne nezzen hülyének?
Figyelt kérdés
Szóval most lett vége a 7.nek és mind terveztem hogy elmondom de valahogy soha nem jött össze. Lehet hogy én is tetszem neki, de nem hiszem hogy elmondaná mivel elég visszahúzódó. Kettesbe nem nagyon szoktunk menni sehova, hanem inkább 'bandába'. És van még egy gond, egyik osztálytársamnak is bejön, és az utolsó hetekben mind nyomult rá...
Amúgy egy padba ülünk ezzel a fiúval és sokat nevetünk, és az anyukája is olyan kedves (szerintem azt hiszi járunk)
Mindig egyutt megyunk haza, mert kozel lakik a sulihoz és akkor beszélgetünk.
U.I. Nem vagyok a legszebb :(( 14/L
2016. jún. 28. 21:28
2/5 anonim válasza:
Úgy mondd el neki, hogy hívd el kettesben valahova :D Ha nem megy akkor nem érdekled ... :) pacsi
3/5 anonim válasza:
Azt mondtad együtt jártok haza. Szóval ha többen mennétek próbáld meg valahogy elintézni, hogy csak ketten legyetek és momdd el neki! De hidd el nem tanácsos osztálytárssal randizni!
4/5 Adelll válasza:
Csak akkor kezdj osztalytarsal ha biztos vagy a dolgodba. Most hogy nyar van csinaljatok kozos programokat. Hivd el valahova. Az nem gaz. De ugy h csak ketten legyetek. Hajra:)
5/5 A kérdező kommentje:
Tudom hogy 'Házi nyúlra nem lövünk'
De annyira tetszik :'C
2016. júl. 2. 11:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!