Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudok még valamit tenni?
Figyelt kérdés
Szóval van egy lány aki nagyon tetszik és már 4szer elhívtam találkozni de soha nem mond igent, multkor azt írta hogy ezt most nem szeretné.
Szerintetek valahogy el tudnám érni hogy eljöjjön vagy valami?
19/f
2016. jún. 30. 10:03
1/4 anonim válasza:
Lehet hogy tetszel neki, és csak húzni akar.Nem tudhatom, nem ismerem a helyzetet. De a lányok nem olyan tárgyilagosak mint a fiúk, nem mondják ki, csak jelzik mit akarnak. Nekem is volt fiú aki nem tetszett, nem akartam megbántani, éreztettem vele h a barátságnál maradjunk, de nem vette észre. Ha nem megy, ne erőltesd, de ha látod hogy ngyon kedvel meg minden akkor rajta. Ezzel véletlenül sem azt akartam mondani hogy hagyd az egészet. Sok szerencsét. :)
2/4 A kérdező kommentje:
Az a gond hogy eddig nem sokat beszéltünk és csak mostanában kezdett el tetszeni szóval így nincs is nagyon közös téma :(
2016. jún. 30. 10:44
3/4 anonim válasza:
az nem baj! kérdezősködsz, és ha a legkisebb jelét is látod h valami után érdeklődik, mondok valamit filmek,izgatottan beszél róla a színészek a grafika, sok fele el lehet így menni, próbálj vicces lenni, a lányban az marad meg hogy milyen jól érezte magát veled. Gondolom érted hogy nem feltétlen kell a filmekről beszélgetnetek...
4/4 anonim válasza:
Lányként azt mondom hogy tedd egy kicsit féltékennyé. Ha vannak barátnői, hívd el az egyiket valahova, beszélgess vele. Utána később, ha már megbánta a csaj hogy nem ment el veled, hívd el újra, és ha igent mond, nyert ügyed van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!