Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Tudnatok jo otletet adni mit...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudnatok jo otletet adni mit csinaljak snapen lenyegeben ,,bosszubol" egy sracnak?

Figyelt kérdés

2021. ápr. 20. 12:10
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
92%
Mi?
2021. ápr. 20. 12:16
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Semmit? Ha ezen töröd a fejed akkor még mindig sokat foglalkozol vele.
2021. ápr. 20. 12:35
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Sosem értettem ezt a bosszú mániát.
2021. ápr. 20. 12:37
 4/11 anonim ***** válasza:
88%
Mi az oka? Úgy könnyebb tervezni ellene valamit. De azért jusson eszedbe, hogy ez kicsit toxic...
2021. ápr. 20. 12:51
 5/11 anonim ***** válasza:
82%
Hány éves vagy, 9? Felejtsd el a bosszút, egyébként is lehet, hogy sokkal jobban marná a kín, ha azt látná, hogy abszolút el is felejtetted már őt, és rég túl vagy rajta.
2021. ápr. 20. 12:54
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
C igazolvány?
2021. ápr. 20. 13:56
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Mi a bosszú tárgya?
2021. ápr. 20. 14:05
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem jó a bosszú! Ne csinálj semmit! Hagyd békén a srácot vagy tiltsd le!
2021. ápr. 20. 14:09
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

A harag és a bosszúvágy nagyon rossz tanácsadó, mert nem tudsz józan ésszel gondolkozni. Ne tedd!

Ffi.

2021. ápr. 20. 16:55
 10/11 Moon_Walker ***** válasza:
egy masztivideót szerintem. majd küldd el nekem is bosszúból!
2021. ápr. 27. 09:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Ha ki akarom zárni a covidról szóló híreket, akkor lényegében meg kell szakítanom a kapcsolatot a külvilággal?

Egyszerűen már kezd nagyon sok lenni, hogy a csapból is ez folyik, ez halt meg, az halt meg, vakcina így meg úgy, senki nem tud semmit. Annyira idegesít már az egész helyzet, már magamba beszélek tüneteket, nagyon nincs jó hatással rám mentálisan ez a negatív...

Hogy lehet hogy egy olyan lányra gondolok pár év eltelte után is akivel nem volt köztünk semmi, lényegében ismeretlen?

Nem jutott eszembe ez a lány régóta de most igen de Nem értem, hogy miért, azok a lányok sem szoktak eszembe jutni akikkel eggyütt voltam, de akkor ez most mi?

Gáz-e ha bejelölöm fb-on úgy, hogy lényegében nem ismerem?

Sziasztok! A szituáció a következő.Kb fél éve még mikor nem volt jogsim busszal jártam suliba és dolgozni.Reggelente volt egy olyan busz,amin ült mindig egy lány aki ment suliba. Megmondom őszintén fosos vagyok eléggé ilyen téren,nem mertem odamenni hozzá eleve mert...

Most én lényegében ártottam más kapcsolatának, vagy használtam ezzel?

A lényeg annyi, hogy elmentem egy étterembe nem tudom hogyan keveredtem oda igazából mindegy is. Szokásos szituáció (valamiért mindig ilyenekbe keveredek). Ott volt egy pasi aki igazából egy régi haverom volt+a csaja akivel eléggé össze vesztek azt nem tudom...

Jövőhéttől lényegében törvényt szegek ha lefekszem a barátnőmmel?

Sziasztok, jövőhéten töltöm a 18at és 2 éve vagyok együtt a barátnőmmel aki még csak 16,5. Hallottam valamit erről a kiskorú megrontása dologról amit nem tudok hova tenni. Lényegében törvényt szegek ha szexelünk mondjuk jövő szombaton? Tudom hülye kérdés de mégis nem tudom ezt hova tenni😂

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!