Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudnatok jo otletet adni mit csinaljak snapen lenyegeben ,,bosszubol" egy sracnak?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:A harag és a bosszúvágy nagyon rossz tanácsadó, mert nem tudsz józan ésszel gondolkozni. Ne tedd!
Ffi.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Egyszerűen már kezd nagyon sok lenni, hogy a csapból is ez folyik, ez halt meg, az halt meg, vakcina így meg úgy, senki nem tud semmit. Annyira idegesít már az egész helyzet, már magamba beszélek tüneteket, nagyon nincs jó hatással rám mentálisan ez a negatív...
Nem jutott eszembe ez a lány régóta de most igen de Nem értem, hogy miért, azok a lányok sem szoktak eszembe jutni akikkel eggyütt voltam, de akkor ez most mi?
Sziasztok! A szituáció a következő.Kb fél éve még mikor nem volt jogsim busszal jártam suliba és dolgozni.Reggelente volt egy olyan busz,amin ült mindig egy lány aki ment suliba. Megmondom őszintén fosos vagyok eléggé ilyen téren,nem mertem odamenni hozzá eleve mert...
A lényeg annyi, hogy elmentem egy étterembe nem tudom hogyan keveredtem oda igazából mindegy is. Szokásos szituáció (valamiért mindig ilyenekbe keveredek). Ott volt egy pasi aki igazából egy régi haverom volt+a csaja akivel eléggé össze vesztek azt nem tudom...
Sziasztok, jövőhéten töltöm a 18at és 2 éve vagyok együtt a barátnőmmel aki még csak 16,5. Hallottam valamit erről a kiskorú megrontása dologról amit nem tudok hova tenni. Lényegében törvényt szegek ha szexelünk mondjuk jövő szombaton? Tudom hülye kérdés de mégis nem tudom ezt hova tenni😂
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!