Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúknak milyen érzés ha belegondolnak, hogy a kiszemeltjük egy másik fiúval van együtt(akár szexuálisan) vagy más fiúval összejön?

válasza:Pocsék érzés.
De ez van, az élet nem csak a sikerekről szól.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Félek a munkától is,lehet hogy el fogom rontani,hibázni fogok,kibeszélnek az emberek,utálni fognak,csinálok valami nagy kárt. Miért van ez nálam? Dolgoztam már diákként de ott nem sok emberrel találkoztam, ha találkoztam is emberekkel azok idősek...
A napokban kaptam egy emailt az egyetemtől és feltörtek a régi szép távoktatás előtti emlékek. - A tanárok folyamatos hátráltatása - “Oldd meg magadnak” mentalitás - Kicseszős zh, vizsga - Szűk határidők Ezt csak az érti, akit ilyen “terrorban” tart az egyeteme....
A kérdésem inkább 20 felettieknek szól.
Először úgy fordítanám hirtelen, hogy de jó érzés, de belegondolva, ezt máshogy fordítanám, szoval ez mi lenne?
A férjem este 8 körül érne haza és hétvégén sem tudunk itthon lenni. Szeretnék babát, de ha szülnék egy gyereket olyan érzésem lenne, mintha csak magamnak szültem volna. Nagyon jó lenne, ha a születése után mondjuk egy évig itthon lenne velünk. Emiatt arra is...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!