Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit írjak neki?
Figyelt kérdés
A suliba raktak ki ilyen dobozt valentin napra amiben lehet üzenni.
Mit érdemes ilyenkor írni?
febr. 4. 14:56
1/5 anonim 

válasza:

Attól függ kinek, és milyen viszonyban vagytok.
2/5 A kérdező kommentje:
Én vagyok a fiú, köszönő viszonyban vagyunk.
febr. 4. 16:49
3/5 anonim 

válasza:

Írd le neki az érzéseidet felé. Mást nem nagyon tudok javasolni
4/5 anonim 

válasza:

Szerintem nem muszáj rögtön szerelmet vallani neki, ha még csak köszönőviszonyban vagytok. Ha szeretnéd megismerni, akkor írd meg neki azt. Meg leírhatod esetleg, hogy nagyon szép, szimpatikus, hogy kedveled, hogy megszépíti a napjaidat (ha így van), vagy bármi kedveset és őszintét. Akár el is hívhatod valahová. Ne görcsölj rá, csak írd meg neki lazán, szívbőljövően, és szépen :)
5/5 anonim 

válasza:

Igen, ez úgy is anonim. Írd le az érzéseidet bátran. Nálunk legalább is anonim volt, ez mindíg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!