Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem a barátomba?
Mire mész azzal, ha elmondod neki? Megoldódik bármi is?
2025. márc. 5. 19:17
Ha beleszerettél, akkor ez a barátság részedről már tönkrement, átlépted a határait. Az talán megoldás lehet, hogy kissé eltávolodsz tőle, ameddig az érzéseid enyhülnek iránta.
2025. márc. 5. 19:29
2025. márc. 5. 19:34
Utal bàrmilyen jel arra, hogy te is bejössz neki?
2025. márc. 5. 19:37
5/14 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom igazából. Néha úgy érzem néha nem. Nem akarok eltávolodni tőle. Akkor inkább szenvedek:(
Az első 2 válasz teljesen indokolatlan lepontozásáért jár valami magyarázat is?
2025. márc. 5. 20:00
#5 Esetleg próbáld meg megkérdezni egy barátján keresztül, mert ha viszonozná, akkor nincs is baj.
2025. márc. 5. 20:03
6os válaszoló, az 1es választ én felpontoztam, a 2es válasz viszont nagyon nem jó tanács. Ha eltávolodik a barátjától, a barát joggal fogja azt gondolni, hogy haragszik rá, netán valami problémája van. Csak elbizonytalanítaná, hogy mi történt hirtelen. Viszont a "szerelmi" problémát nem oldaná meg. Max a kérdező még jobban szenvedne. Én azt tanácsolom kérdező, hogy ne terítsd ki a lapjaidat felé, de figyelj a jeleire, hidd el, ha ő is többet érez irántad, érzékelni fogod.
2025. márc. 6. 07:16
#8 "netán valami problémája van" - Miért, nincs problémája?
2025. márc. 6. 07:22
8as mert az, hogy beleszeretett a barátjába, az a kérdező problémája, és nem a barátjáé...... Ha viszont elkezdi kerülni, akkor a barátja nem fogja érteni a dolgot, és azt fogja gondolni, konkrétan vele van valami gondja, mondjuk haragszik rá valami miatt..... Elég buta lehetsz, ha ezt külön meg kell magyarázni neked.....
2025. márc. 6. 08:12
Kapcsolódó kérdések:
Mit tegyek ha beleszerettem a legjobb fiú barátomba?Amikor megismerkedtünk ő single volt nekem viszont volt párom. Időközben szétmentünk, aztán amikor sírtam az exem után mindig ő vigasztalt, illetve ő sem volt túl a volt barátnőjén ezért egymást nyugtattuk egy ideig. Aztán egy ifő után elkezdett nekem udvarolni de én...
Mit csináljak, ha beleszerettem egy nagyon jó barátomba?Az utcánk végén lakik az egyik évfolyam társam
Sokszor találkoztunk, mert a keresztanyukám szomszédjában laknak...
És én hülye, elmondtam neki
Pedig nem kellett volna
Azóta félek vele találkozni
Pedig szinte minden nap látom...
És az a baj, hogy nem tudom...
Mit csináljak, ha beleszerettem a legjobb barátomba?Bele szerettem a legeslegjobb barátomba, akivel mindent megtudtunk beszélni...
Köztünk 3 év van, de neki ez túl sok és azt mondta, hogy felejtsem el, de nem tudom
Közel 6 éve tetszik
De nem tudom egyszerűen elfelejteni
Az a baj, hogy már a kapcsolatunk sem olyan,...