Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem a barátomba?

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Félék hogy így nem maradhat ugyanolyan a barátságunk
Amikor megismerkedtünk ő single volt nekem viszont volt párom. Időközben szétmentünk, aztán amikor sírtam az exem után mindig ő vigasztalt, illetve ő sem volt túl a volt barátnőjén ezért egymást nyugtattuk egy ideig. Aztán egy ifő után elkezdett nekem udvarolni de én...
Mondjuk kb évente egyszer új legjobb barátom lesz és valahogy mindig belé szeretek. De nem csak kis fel lángolás hanem hosszú időkön keresztül
Az utcánk végén lakik az egyik évfolyam társam Sokszor találkoztunk, mert a keresztanyukám szomszédjában laknak... És én hülye, elmondtam neki Pedig nem kellett volna Azóta félek vele találkozni Pedig szinte minden nap látom... És az a baj, hogy nem tudom...
Bele szerettem a legeslegjobb barátomba, akivel mindent megtudtunk beszélni... Köztünk 3 év van, de neki ez túl sok és azt mondta, hogy felejtsem el, de nem tudom Közel 6 éve tetszik De nem tudom egyszerűen elfelejteni Az a baj, hogy már a kapcsolatunk sem olyan,...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!