Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit jelenthet az ha én sétálta...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelenthet az ha én sétáltam és az egyik barátnőm mondta, hogy az a fiú aki tetszik nagyon nézett és sokáig, mikor oda néztem össze néztünk és hátatfordított nekem ez mit jelenthet? Kedvelhet vagy van esélyem nála?

Figyelt kérdés
ápr. 15. 16:14
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Szerintem simán lehet, hogy tetszel neki. Az, hogy sokáig nézett, azt mutatja, hogy figyel rád, a hátat fordítás meg valószínűleg csak annyi, hogy zavarban volt. Sokan így reagálnak, ha hirtelen "lebuknak", hogy néznek valakit.

Szerintem van esélyed nála, érdemes még figyelni, hogyan viselkedik máskor, és ha van lehetőség, próbálj vele szemkontaktust létesíteni később pedig beszélgetést kezdeményezni.

16/F

ápr. 15. 16:47
 2/2 anonim ***** válasza:
71%
Ez az égvilágon semmit nem jelent, valószínűleg sok másik lánnyal is megesett már ez, ami most veled. Ha valóban tetszik, érdemes lehet valamit tenni az ügy érdekében, abból ugyanis nem lesz semmi, ha jelentéktelen eseményekbe próbálsz jeleket belelátni.
ápr. 15. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!