Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el, hogy tetszik nekem ez a lány?
Figyelt kérdés
Szóval, van egy lány akivel nagyon jóban vagyunk, és együtt szoktunk versenyekre járni. És én már nagyon régóta el akartam mondani neki, hogy tetszik, csak egyszerűen nem tudom, hogyan. Félek attól is, hogy esetleg ha nem sülne el jól akkor megromlana közöttünk ez a baráti kapcsolat amit pedig nagyon nem szeretnék. De közben meg szeretnék rá nem csak barátként tekinteni. Tudom, hogy neki inkább az idősebb fiúk jönnek be, ezért sem vagyok biztos, hogy én tetszenék neki. És sajnos az sem segít, hogy az ország két végében lakunk, de irasban beszélünk szinte minden nap.okt. 29. 22:52
1/6 anonim 

válasza:

válasza:Hát szerintem próbáld meg elmondani neki írásban, ha te nem jössz be neki, és szerencséd van, akkor maradtok barátok.
Todod van egy olyan mondás, hogy fiú-lány barátság nincs
2/6 anonim 

válasza:

válasza:ha minden nap beszéltek, az már egy jó jel.
én azt mondom jobb tudni az igazságot mint találgatni és örökkön örökké csak reménykedni hogy jajj vajon ő is szeret-e... szóval, inkább mondd el neki.
és hogy hogyan? ha minden nap úgyis beszéltek, szerintem ugyanígy írásban jobb ötlet. valóban nem a legromantikusabb, de ha esetleg visszautasítana, mindkettőtöknek kevésbé kínos. ne gondold túl, csak mondd el neki! hajrá
3/6 anonim 

válasza:

válasza:Már megint egy szerelmi vallomás, aminek semmi értelme... Mit nyerhetnél ezzel? Egy barátnőt, akit alig látnál, mert több száz kilóméterre vagytok egymástól?
4/6 anonim 

válasza:

válasza:Élőbe álj elé és mond el neki ne ide irogass. Bátorság!
5/6 anonim 

válasza:

válasza:Sehogy. Ha elmondod, nyomás alá helyezed, elbizonytalanítod és nagy eséllyel nem lesz belőle semmi. Nem kellenek mindig szavak meg a bénázás, ezt tanuld meg. Van tested, vannak testrészeid (no nem rögtön az odalentire kell gondolni;)), kezed, szemed, szád, amivel tudsz jeleket küldeni, elmélyíteni a kapcsolatot. Persze nem rámenősen, de egy lazább szemezésből is lehet pillangóhatás. Meg kell mozdítanod valamit benne, hogy hasonlóképp érezzen irántad, mint te iránta.
6/6 anonim válasza:
Írtam egy verset, láttam egy filmet a vers rólad szól, a film másról. Ez van. Érdekel bármelyik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!