Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Fiúk! Ha egy lány ül/ülne...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ha egy lány ül/ülne mellétek vagy a közeletekben aki tetszik nektek akkor mit éreztek?

Figyelt kérdés

nov. 28. 17:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
97%
Valaki izgulni kezd, másokatt meg feldob, teljesen egyénfüggő.
nov. 28. 17:45
 2/11 anonim ***** válasza:
97%

mikor tini voltam leginkább semmit. Inkább szorongtam és nem mertem ránézni és azon agyaltam, hogy vajon milyen undorító dolgokat képzel rólam (ronda, büdös, hülye, milyen a ruha is rajta, stb...) Mondjuk ez most is így van hiába nőttem fel.

Az elsőnek igaza van, egyénfüggő de szerintem hangulatfüggő is. A mai világban szerintem (javíts ki ha tévedek) nem mernek a fiúk kezdeményezni, félnek a visszautasítástól és ez valamilyen szinten meglátszik a társadalmon, elvégre nehezebb párt találni a mai világban mint régen és ez nem fog változni. Inkább a telefonunkba menekülünk a világ és az emberi kapcsolatok elől és közben az élet elsuhan mellettünk, aztán a halálos ágyunkon megbánjuk, hogy léteztünk és nem éltünk

nov. 28. 18:06
 3/11 A kérdező kommentje:
#2 ez így van, csak nézni tudnak és mosolyogni ha úgy tartja kedvük. Ritka aki normálisan mutatja az érzéseit.
nov. 28. 18:36
 4/11 anonim ***** válasza:
96%

#3 kettes vagyok

Igen mert nem mernek mást csinálni, a mi férfi generációnkból (22-25 év alatt, de talán 25-30 közt is) elveszett a bátorság és a kezdeményezés. Régen normális volt, hogy 1 fiú udvarol, csapja a szelet, ma meg már ha egy srác (legyen az 16 éves fiú vagy 24 éves fiatal felnőtt) oda megy egy nőhöz akkor a nők is lekezelően elküldik (tisztelet a kivételnek) és a környezet is nevet/lenézi és sokan ettől félnek. Megváltozott a világ, ha szeretnél ismerkedni és tetszik 1 fiú akkor annyit tehetsz, hogy beszélgetést kezdeményezel aztán hátha elkezdtek beszélgetni és kialakul valami de azt szerintem sok nő nem fogja átélni, milyen az ha egy férfi/fiú odamegy hozzá a buszon/vonaton/utcán/szórakozóhelyen és elkezd bókolni neki, pedig bennetek nőkben biztos megvan az igény erre.

Nem tudom mi ennek az oka, vannak akik a "túlzott" feminizmust hibáztatják, mások a telefonokat és a internetet, szintén mások pedig a férfiasság "elpuhulását" látják a hibának. Talán mindegyikben van részigazság, talán mindegyik téved. Én csak azt tudom, hogy piszkosul nehéz a mai világban párt találni, főleg, hogy mindenkinek az igénye a felhők felett van. Szóval ha párt szeretnél magadnak akkor az egyetlen dolog amit tehetsz, hogy néha te is kezdeményezel beszélgetést és hátha kisül valami jó belőle. Sok sikert a fiúzáshoz

nov. 28. 20:08
 5/11 A kérdező kommentje:

#4 igen teljesen így van, és jó hogy így látod hogy ez sajnos nem a legjobb így. Manapság max az insta el kérés megy élőben, aztán igazából bók meg ilyenek, ah semmi kifújt! Igen, kezdeményeztem én, próbáltam kedvesen szólni valamit mert egy sráccal szimpatizáltunk, de ő le fagyott és semmit nem szólt, ami azért nem esett a legjobban, ignorálásnak vettem. Így is elképesztően nehéz kezdeményezni de még le is fagy és nem válaszol.. El úszott minden reményem.

De sajnos, ez van és ez nem jobb lesz ez rosszabb. Lassan tényleg az van hogy csak social median mernek rá írni az emberre ismeretlenül. Élőben meg csak hogy "szia el kérhetem az instádat". Nyilván legalább oda jön, de bókolni nem nagyon nyerő már sajnos meg csapni a szelet. Max ha össze gyűlik a banda, aztán ha egyedül marad akkor meg füle farka be húzva.

nov. 28. 20:39
 6/11 anonim ***** válasza:
96%

kettes és négyes vagyok

Most biztos rossz de ne aggódj, értelmes okos lány vagy szóval fogsz tudni idővel találni magadnak párt. Később mikor betöltöd a 18-at (bár én a helyedben várnék 20-ig) regisztrálhatsz tinderre vagy más randi oldalakra is. Lehet azért halalni pletykákat, hogy elvileg vannak akik ott találták meg a nagy Ő-t szóval ne félj, plusz bármikor összejöhet egy osztálytársaddal vagy később kollégáddal! Egy dolgot tanácsolnék még neked, aki keres az talál :) Sok sikert ^^ idővel fogsz találni valakit ebbe biztos vagyok

nov. 28. 23:31
 7/11 anonim válasza:
12%
Punciszagot?
nov. 29. 10:18
 8/11 A kérdező kommentje:
#6 köszönöm szépen!
nov. 29. 10:37
 9/11 anonim válasza:
83%
Felállna a farkam
nov. 30. 08:51
 10/11 anonim ***** válasza:
25%
Meghát..
dec. 1. 11:40
1 2

További kérdések:

Mi a szerepe az életben a viszonzatlan, beteljesületlen szerelmeknek?

Miért alakulnak ki, illetve miért tudnak olyan hosszú időn keresztül fájni lelkileg, miközben nincs mögöttük valóság, csak érzelem?

Van egy fiú a suliban, aki tetszik nekem, hogy tudnám felkelteni a figyelmét, hogy észrevegyen?

(Légyszíves ne írjátok azt, hogy szájfény, rúzs vagy stb. smink, mert azokat nem annyira szeretek használni suliban)

Van egy fiú "barátom" akivel szinte 100% hogy több van mint barátság, de nem kérdez rá. Ilyenkor mivan?

Hónapok óta beszélgetek vele, de nem kérdez rá. Sokat ölelkezünk ha együtt vagyunk, sokat is vagyunk együtt. Már smároltunk is sokszor, sőt, volt köztünk sz#x is. Le is szoptam... Jól érezzük magunkat egymás mellett, becézzük egymást, de nem kérdez rá, es bizonytalan lettem most.

Mi ez a kapcsolat köztünk, ha nem vagyunk együtt, de minden olyan, mintha egy pár lennénk?

Van egy lány (L.), akivel nagyon közel állunk egymáshoz. Nem vagyunk hivatalosan együtt, ő azt mondja, hogy „csak nagyon jó barátok vagyunk”, de amit csinálunk, az számomra ennél sokkal több. Rengeteget vagyunk együtt, sok a testi közelség (ölelés, kézfogás, egymáshoz...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!