Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti honnan tudtátok, hogy szerelmesek vagytok?
Figyelt kérdés
Nem tudom eldönteni, hogy mit érzek valaki iránt, és a hozzám közel álló emberek (baráti kör, szülők) cukkolnak, ha ilyen jellegű kérdéseket teszek fel. (+ Nem is nagy segítség, mert a szüleim több mint 10 éve elváltak, és azóta nem volt párkapcsolatuk, és a barátaimnak sem volt semmi komoly kapcsolata eddig.)márc. 3. 00:05
1/5 anonim 

válasza:

válasza:A szerelem nem olyan érzés, mint mikor szimplán tetszik valaki. Tudni fogod, ha valóban szerelmes leszel. Most még nem vagy, mert egy szerelmes ember nem tesz fel ilyen kérdést. :)
2/5 anonim 

válasza:

válasza:A szerelem sokban hasonlít a barátsághoz. Gyakorlatilag egy legjobb barát, aki mellett teljesen önmagad lehetsz, neki bármit elmondhatsz, legszívesebben 0-24 vele lennél, mindent megadnál neki. Egyéntől függ, ki hogyan tesz különbséget a különböző kapcsolatok között, de legtöbben általában azt mondják, ha csók és egyebekre is vágysz ettől az embertől, az már több, mint barát, ott már szerelmet is érzel.
3/5 Etja 

válasza:

válasza:Onnan hogy bemondták a hírekben. Egész város szerelmes lett.
Láttam szomszéd is simogatja a cicát, a kislány meg a biciklijét.
Jön a tavasz.
4/5 anonim 

válasza:

válasza:Szinte csak rá gondolsz, mosolyogsz, ha eszedbe jut, pillangókat érzel a hasadban és izgulsz, ha mellette vagy. Talán ezek a leggyakoribb érzések.
5/5 anonim 

válasza:

válasza:Én azt éreztem hogy mindig csak rá tudtam gondolni,ha pl tanulni akartam mindig elvette a figyelmem.Mindig arra vágytam hogy megöleljem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!