Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolnak a szülők amikor a gyerekük a barátjukkal/barátnőjükkel alszanak?

válasza:

válasza:Ezt tegnap is megkérdezted!
Akkor is írták, a szülök általában nem gondolnak semmi különöset, vagy csak alszanak, vagy van más is, de ez nem tartozik a szülökre, a gyerekek magánügye.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Arra, hogy abból ítélve, ami történt, legalább nyolcas ikrek lesznek!
Vagy az egyik kutya lesz, a másik hattyú!

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Mi a jó ebben? Mert szerintem ez nagyon gusztustalan hogy valakivel nyálat cseréljek vagy fogdossa a nemi szervemet. Meg ha jól néz ki egy fiú akkor miért van érte minden lány oda?
Tegnap találkoztam az egyik barátnőmmel és hozta a barátját is. Mikor beszéltük, hogy mikor találkozunk kérdezte jöhet-e a barátja is? Én mondtam, hogy igen. Mégis hogyan mondhattam volna, hogy nem.. még megsértődik. Nem értem miért nem bírt ki a barátja nélkül 1-2...
Tapasztalatotok alapján, milyen lesz később egy olyan kapcsolat, ahol már tini koruk óta együtt van a pár, vagy hamar elkötelezték magukat. Később nem bántátok meg hogy nem voltatok más nővel/férfial, nem csak szexuális értelembe, hanem mindenhogy Tapasztalatokra...
Egy előző kérdés ihlette a kérdésemet...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!