Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit gondolnak a szülők amikor...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondolnak a szülők amikor a gyerekük a barátjukkal/barátnőjükkel alszanak?

Figyelt kérdés

márc. 7. 20:40
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem gondolnak semmi különösre. Vagyis nem tudom, lehet velem van a gond, de én nem akarok azon gondolkodni, hogy mi történik éppen köztük.
márc. 7. 23:23
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Ezt tegnap is megkérdezted!

Akkor is írták, a szülök általában nem gondolnak semmi különöset, vagy csak alszanak, vagy van más is, de ez nem tartozik a szülökre, a gyerekek magánügye.

márc. 8. 08:02
 3/12 anonim ***** válasza:
96%
19 éves lesz a fiam, van barátnője, viszonylag gyakran alszanak egymásnál. Sosem gondolkozom azon, hogy fú, mi lehet éppen köztük, alszanak vagy mást csinálnak, mert nem érdekel és nem is az én dolgom.
márc. 8. 14:26
 4/12 anonim ***** válasza:
88%
Egy ismerősöm apja pl meglehetősen gyakran tesz utalásokat arra vonatkozóan, biztosan nem csak beszélgetnek
márc. 8. 14:31
 5/12 Gézu5 ***** válasza:
100%
Semmi extrára ....igaz még nem akarok nyagyapi lenni!
márc. 8. 14:33
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
4-es: az ismerösöd apjának semmi köze hozzá!
márc. 8. 14:38
 7/12 anonim ***** válasza:
43%

Arra, hogy abból ítélve, ami történt, legalább nyolcas ikrek lesznek!

Vagy az egyik kutya lesz, a másik hattyú!

márc. 10. 14:36
 8/12 anonim ***** válasza:
37%
#6 nekem nem kell mondani🤷
márc. 11. 01:15
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem is feltétlen NEKED szólt a válaszom, hanem általánosságban mindenkinek!
márc. 11. 08:08
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Ezzel az egyetértésemet akartam kifejezni
márc. 12. 10:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Miért csinál majdnem minden kortársam ilyen undorító dolgokat csinálnak hogy párkapcsolatban vannak és csókolóznak a barátjukkal vagy a barátnőjükkel...

Mi a jó ebben? Mert szerintem ez nagyon gusztustalan hogy valakivel nyálat cseréljek vagy fogdossa a nemi szervemet. Meg ha jól néz ki egy fiú akkor miért van érte minden lány oda?

Miért van az, hogy egyes lányok csak a barátjukkal együtt hajlandóak találkozni egy barátnőjükkel?

Tegnap találkoztam az egyik barátnőmmel és hozta a barátját is. Mikor beszéltük, hogy mikor találkozunk kérdezte jöhet-e a barátja is? Én mondtam, hogy igen. Mégis hogyan mondhattam volna, hogy nem.. még megsértődik. Nem értem miért nem bírt ki a barátja nélkül 1-2...

Akik az első barátjukkal/barátnőjükkel házasodtak össze, vagy fiatalon elkötelezték magukat, nem bántátok meg hogy nem ismerkedtetek több...

Tapasztalatotok alapján, milyen lesz később egy olyan kapcsolat, ahol már tini koruk óta együtt van a pár, vagy hamar elkötelezték magukat. Később nem bántátok meg hogy nem voltatok más nővel/férfial, nem csak szexuális értelembe, hanem mindenhogy Tapasztalatokra...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!