Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Van egy fiú a suliban, aki...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szalamandra3 kérdése:

Van egy fiú a suliban, aki tetszik nekem, hogy tudnám felkelteni a figyelmét, hogy észrevegyen?

Figyelt kérdés
(Légyszíves ne írjátok azt, hogy szájfény, rúzs vagy stb. smink, mert azokat nem annyira szeretek használni suliban)

ápr. 17. 15:28
A kérdező szavazást indított:
Észrevesz
NEM vesz észre
Talán észrevesz
13 szavazat
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
96%
próbálj meg barátkozni , viccelődni vele
ápr. 17. 15:57
 2/20 anonim ***** válasza:
15%
menj haspólóban és p gatyában suliba
ápr. 17. 16:04
 3/20 anonim ***** válasza:
96%

Egy osztályba/évfolyamra jártok? Ha igen, megkérdezhetsz tőle valami sulival kapcsolatos dolgot, hátha beindul a beszélgetés.

Amúgy meg nem kell smink, de ha csinosabban öltözködsz, az felkeltheti a figyelmét.

ápr. 17. 16:52
 4/20 anonim válasza:
89%
Nagyon bonyolultan. Köszönsz neki, rámosolyogsz és egyből kiderül akar e veled beszélgetni.
ápr. 17. 18:02
 5/20 anonim ***** válasza:
82%
Barátkoz vele
ápr. 17. 18:15
 6/20 anonim ***** válasza:
92%

Legegyszerűbb, ha megszólítod.

Bonyolultabb, ha csak szemezel vele.

ápr. 17. 18:57
 7/20 anonim ***** válasza:
90%
Beszélgess vele.
ápr. 17. 19:23
 8/20 A kérdező kommentje:

Nem egy évfolyammal feljebb jár.

ápr. 17. 19:43
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
Hányadikos a fiú, miket csinál iskolán kívül? V
ápr. 18. 11:02
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem jársz inkább utána, hogy van e neki valakije?
ápr. 25. 16:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Mit tegyek hogy észrevegyen a lány?

Már jó ideje beszélgetek egy 17 éves lánnyal. Igazából facebookon ismerkedtünk meg. Nagyon sokat beszélgetünk. Már volt 1-2 talink is de nem mondanám ezeket randinak. Nagyon bírjuk egymást, viszont sokszor szóba hozza a fiúkat, hogy neki ez bejön, meg hogy ráírt egy jó...

Szerelmes vagyok egy évfolyamtársamba, mit tegyek, hogy észrevegyen?

Szóval ez a fiú régebben szerelmet vallott nekem, de nem tudtam hogy kezelni, ezért csak maradtunk barátok és erről már nem is volt többé szó. Most, hogy átkerültem másik osztályba (hosszú történet), már nem is beszélünk, csak találkozunk és most jöttem rá, hogy én is...

Miért néz át rajtam ez a lány? Mit tegyek hogy észrevegyen?

Van egy osztálytársam aki 9. óta tetszik, de eddig nem mertem kezdeményezni, mert nem nézek ki túl jól és az öltözködésem sem a legjobb. Most 11.-esek vagyunk és úgy döntöttrm hogy magabiztos leszek. Többször próbàltam mellé ülni, de volt hogy csak átült egy haverja...

Mit tegyek hogy észrevegyen?

Van egy warframe streamer srác akit régóta kedvelek, de nem tudom mit tegyek hogy észrevegyen végre. Korábban már beszélgettünk, de félénk vagyok, nem mernék kezdeményezni.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!