Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy fiú a suliban, aki tetszik nekem, hogy tudnám felkelteni a figyelmét, hogy észrevegyen?

válasza:

válasza:Egy osztályba/évfolyamra jártok? Ha igen, megkérdezhetsz tőle valami sulival kapcsolatos dolgot, hátha beindul a beszélgetés.
Amúgy meg nem kell smink, de ha csinosabban öltözködsz, az felkeltheti a figyelmét.

válasza:Legegyszerűbb, ha megszólítod.
Bonyolultabb, ha csak szemezel vele.
Nem egy évfolyammal feljebb jár.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Már jó ideje beszélgetek egy 17 éves lánnyal. Igazából facebookon ismerkedtünk meg. Nagyon sokat beszélgetünk. Már volt 1-2 talink is de nem mondanám ezeket randinak. Nagyon bírjuk egymást, viszont sokszor szóba hozza a fiúkat, hogy neki ez bejön, meg hogy ráírt egy jó...
Szóval ez a fiú régebben szerelmet vallott nekem, de nem tudtam hogy kezelni, ezért csak maradtunk barátok és erről már nem is volt többé szó. Most, hogy átkerültem másik osztályba (hosszú történet), már nem is beszélünk, csak találkozunk és most jöttem rá, hogy én is...
Van egy osztálytársam aki 9. óta tetszik, de eddig nem mertem kezdeményezni, mert nem nézek ki túl jól és az öltözködésem sem a legjobb. Most 11.-esek vagyunk és úgy döntöttrm hogy magabiztos leszek. Többször próbàltam mellé ülni, de volt hogy csak átült egy haverja...
Van egy warframe streamer srác akit régóta kedvelek, de nem tudom mit tegyek hogy észrevegyen végre. Korábban már beszélgettünk, de félénk vagyok, nem mernék kezdeményezni.
Én nem merek kezdeményezni
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!