Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tini srácok (18-19 évesek!) Ti összejönnétek egy transznemű nővel?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:További kérdések:
Van egy fiú osztálytársam. Nagyon humoros, jókedélyű. Szeret a tanárokkal viccelődni, ugyanakkor rendkívül érzékeny is. Már lassan két éve vagyunk osztálytársak. Eleinte csak szimpátiát éreztem irányába, ami egy idő után több lett. Próbáltam elhesegetni annak a...
Van egy lány, akibe szerelmes vagyok, nagyon közel állunk egymáshoz, sok időt töltünk együtt, van egy külön kis világunk, közös álmaink, jövőképeink, stb., viszont hivatalosan nem vagyunk együtt. Én szeretnék többet is, de egyelőre próbálok mellette maradni és nem...
Apukámnak az egyik haverjával már nagyon régóta szoktunk találkozni évente egyszer és neki van 2 fia. És én belezúgtam az idősebbe. Az a bajom hogy már 3 éve nem tartjuk a kapcsolatot és nem találom semilyen közösségi médián, nem egy suliba járunk, sőt bevallom csak a...
Sziasztok! Nemtudom hogy ez tulajdonképpen kérdésnek számít e, inkább egy szituáció amivel nem nagyon tudok mit kezdeni, és chatgpt sem valami hasznos ezen a téren, de jó lenne kiadni magamból ezért hát itt vagyok:,) (ez hosszú lesz!) Szóval van egy fiú, nem vagyunk...
Lányok titeket zavarna, ha nálatok 16 évesen egy 19 éves fiú próbálkozna vagy nem gond, ha a fiú tetszik nektek?
Van egy barátnőm, aki kezd bejönni, de az osztályban van egy fiú és ő is kezd bejönni, és most nem tudom hogy mi van xd elvileg mindkettőnek van valakije, de egyiknek sem túl jó a kapcsolata (lehet hogy a barátnőm szakított vele). (homofób megjegyzéseket nem kérem,...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!