Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan felejthetném el?
van egy srác kb 3 eve kavartunk. első szerelmem volt
már többször is eljátszotta, hogy mást választott és nem engem.. azóta együtt van egy másikkal, de mai napig sajnos minden héten látom, mert ettermük szembe van velünk, és néha adja a jeleket oda jön hozzám. nde viszont mégsem szakítana akivel van, de én már nem is lennék ezek után vele.. de a mai napig érzelmileg kőtődök íránta, és a közelébe szeretnék lenni, de nagyon sok rosszat tett és mégsem tudom elfelejteni.. talán mert még nem találtam meg a nála jobbat (?) még nagyon fiatal is vagyok

válasza:Akkor konkrétumok mik?
Valami ilyesmi: Te 14 évesen lefeküdtél a szemközti éttermes harmincas "bácsival", aki természetesen csak ennyit akart tőled.
Hogy felejtsd el? Foglalkozz mással, ne vele.

válasza:1.nem tudom hogy nálatok, ez a szokás, 14 éves kislányok 30 as férfival..
de nálunk erre fele nem igazám

válasza:

válasza:Egyik szavaddal mondtál ellent a másiknak!
A kavarás nem szerelem!
Ismerve a kamasz jellemet, ez inkább kavarás, mert a szerelemnek jelentését még nem ismeritek. A tested vágyának tárgya ő, ennyi...
Elfelejteni majd akkor fogod, ha érdemben teszel is érte és nem kavarsz senkivel.
Kapcsolódó kérdések:
Sziasztok!Bár még csak 18 éves vagyok, de ez már nem az első ilyen eset.Egy olyan lányba vagyok halálosan szerelmes, aki soha nem lehet az enyém, de még csak azt sem tudja, hogy szerelmes vagyok belé.Komolyan nem értem, hogy miért mindig egy ilyen lányba szeretek...
Sok-sok éve ismerem már, az elmúlt 1-2 évben lett számomra nagyon fontos, nagyon ragaszkodok hozzá, keresem a társaságát, tekintetét. Magamnak sem igazán mertem eddig bevallani, de rájöttem hogy már túl erősek iránta az érzéseim, vigyorogva bámulom a képernyőt ha ír,...
Nem szeretném igazán részletezni a helyzetet, megpróbálok úgy fogalmazni, hogy körülbelül érthető legyen, valamint értelmes választ lehessen rá adni. Van egy fiú. Mint sejthető, ez a fiú kimondhatatlanul tetszik nekem, nem ismerem igazán, tudom, nem lehetek belé...
Elkezdtem érezni valamit a legjobb barátom iránt, és mondta, hogy benne is van valami, de végül úgy döntöttünk, hogy maradunk a baráti kapcsolatunknál, mert jobb lesz így. Azóta kicsit megváltozott a viszony köztünk, mintha kicsit eltávolodtunk volna, de bennem...
Tesomhoz jar a haverja es eleg reg ota erzek iranta valamit ,es ez mar 3 eve tart .Regebben szorakoztunk,piszkalodtunk ugy lattam bejovok neki ,aztan osszeveszett tesommal es nem nagyot jott hozzank.Iszonytos volt ,mert hianyzott ,ido kozben meg tobbet ereztem...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!