Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Lányok ha egy ideje már...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ha egy ideje már talalkozgatnátok egy fiúval és meglenne úgy a kémia minek örülnének hogy kérdezze meg a nagy kérdést lesztek a barátnője?

Figyelt kérdés
16/F

máj. 5. 21:21
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Többségében azt tapasztaltam, hogy több randi és több csók előzi meg ezt a kérdést, a szimpla kémia kevés még.
máj. 5. 21:42
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is csókok előzik meg a nagy kérdést. Viszont ha a csókok már elcsattantak, akkor kezdheted azzal, hogy egy ideje te jól érzed magad vele és hogy ő mit szólna ahhoz ha egy párként folytatnátok. Egy másik megoldás (ez jobb szerintem) ha a barátaidnak, ismerőseidnek úgy mutatod be mint a barátnődet.

Vagy van az is, hogy ez a beszélgetés nem hangzik el hanem egyszerűen csak tudjátok, hogy mik vagytok egymásnak és nem kell az a kínos, gyerekes " leszel a barátnőm?".

máj. 6. 00:09
 3/4 anonim ***** válasza:

"minek örülnének hogy kérdezze meg a nagy kérdést lesztek a barátnője?"

Fogalmazásgátlót szedsz?

máj. 9. 06:29
 4/4 anonim ***** válasza:
vigyél neki virágot és kétdezd meg tőle 17/l
tegnap 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Mit tennétek a helyemben?

Szóval van egy lány aki nagyon bejön úgy már több mint fél éve, de tudom, hogy soha sem lenne nála semmi esélyem, ezért inkább próbálom elnyomni ezt. Nem azért nem lenne esélyem mert utál, vagy ilyesmi, jóban vagyunk, de egyszerűen tudom és érzem hogy nála egyszerűen...

Miért van rám ilyen nagy hatással? Miért nem tudom elfelejteni?

Tavaly nyáron egy buliban láttam őt eletemben másodszor, jó pasi. Beszélgettünk, táncoltunk, elég nyomulósan. Egyszerűen jol éreztem magam vele, mikor elment, megölelt, és ennyi volt, ami történt vele. Tudni kell róla, hogy egy olyan srác, akit jobb kerülni, mai...

Beindult a kémia, vagy csak szórakozik?

Van egy srác, akivel az elmúlt napokban nagyot fordult a kapcsolatunk. Kaptam tőle virágot nő napra (de nem csak én), én voltam az első, akinek oda adta. Termeszetesen adtam neki puszit és megfogtam a karját. (Véletlen volt) Azóta többet kekeckedik velem,...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!