Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hidegül el tőlem a kiszemelt fiúm ilyen hirtelen?

válasza:

válasza:

válasza:sok volt az neki, nem volt kiegyensulyozott + gyerekek vagytok még és vagy van más jobb dolga esetleg valaki aki jobban érdekli
ne adj neki különösebb jelentőséget, az ilyenek jönnek mennek még mindig jobb mint ha most mint sem azután h összejöttök és lefekszetek

válasza:

válasza:

válasza:További kérdések:
Sziasztok! 19 éves lány vagyok, a barátom 18. Több mint egy éve együtt vagyunk és borzalmasan szeretjük egymást. Mégis nagyon sok rossz dolog történt a kapcsolatunk során, ő nagyon sokszor hazudott nekem, és ugyan változott, hatalmas bizalmi problémákat alakított...
2 honapja vagyok kapcsolatba egy fiuval de betegesen feltekeny es mindig azthiszi nem eleg jo hozzam es mindig jar fodraszhoz es markas cuccokat vesz es elkuldi magat hogy "tetszem? 🥺❤️" Nyilvan tetszik de nekem a belsoje sokkal fontosabb mar mondtam neki sokszor de...
Kikezdenétek vele ha nektek is bejönne?
Van egy srác, nem ismerjük egymást, csak a buszmegállóból. Nem beszéltünk, egy szót se, nevemet se tudja. De szép szőke haja van és Zöld szemei amit nagyon szeretek. Mivel rohadt messze lakik a megállótól, ezért kocsival szokta kidobni a bátyja. Sztem nem először van...
Sziasztok, szakítottak velem nemrég és szeretném megkérdezni erről a véleményt, a fiúval már egyszer szakítottunk tavaly akkor is o szakitott de más miatt, és most azért mert elvileg elobe nagyon szeret engem de amikor nem vagyok ott akkor már kevésbé érzi azt a hiányt...
Van egy fiú osztálytársam. Nagyon humoros, jókedélyű. Szeret a tanárokkal viccelődni, ugyanakkor rendkívül érzékeny is. Már lassan két éve vagyunk osztálytársak. Eleinte csak szimpátiát éreztem irányába, ami egy idő után több lett. Próbáltam elhesegetni annak a...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!