Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért hidegül el tőlem a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hidegül el tőlem a kiszemelt fiúm ilyen hirtelen?

Figyelt kérdés
Sokat írogatunk és már elkezdtük becézgetni egymást úgy mintha együtt járnánk. De egyszer csak már nem úgy írt és nekem is azt mondta hogy ne szólítsam úgy ahogy eddig. Már nem is ír annyiszor. De csak egy hét telt el es nem értem mi a baj.

jún. 3. 18:30
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Lehet más felkeltette az érdeklődését, vagy nem biztos a saját érzéseiben
jún. 3. 21:17
 2/9 anonim ***** válasza:
88%
Talán túl gyors volt a tempó. Egyébként ezt miért nem vele beszéled meg? A leírtak alapján nincs mit veszítened, ha rákérdezel.
jún. 4. 00:08
 3/9 anonim ***** válasza:
84%
Kérdezd meg tőle.
jún. 4. 11:09
 4/9 anonim ***** válasza:
87%

sok volt az neki, nem volt kiegyensulyozott + gyerekek vagytok még és vagy van más jobb dolga esetleg valaki aki jobban érdekli

ne adj neki különösebb jelentőséget, az ilyenek jönnek mennek még mindig jobb mint ha most mint sem azután h összejöttök és lefekszetek

jún. 4. 15:17
 5/9 Gézu5 ***** válasza:
88%
Lehet más csajt szedett fel, de gyáva bevallani ezt neked
jún. 4. 17:17
 6/9 anonim ***** válasza:
81%
Lett valakije.
jún. 4. 17:28
 7/9 anonim ***** válasza:
Mégse te kellesz neki. Ez egy hét alatt is kiderülhet.
tegnapelőtt 19:17
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem tetszel neki annyira.
tegnap 17:38
 9/9 anonim ***** válasza:
47%
Mást talált, engedd el. Csevegni itt is talalsz pasit, előbb utóbb szerencséd lesz.F
tegnap 22:05

További kérdések:

Hogy kezeljem az érzelmeimet?

Sziasztok! 19 éves lány vagyok, a barátom 18. Több mint egy éve együtt vagyunk és borzalmasan szeretjük egymást. Mégis nagyon sok rossz dolog történt a kapcsolatunk során, ő nagyon sokszor hazudott nekem, és ugyan változott, hatalmas bizalmi problémákat alakított...

A baratom nem hisz nekem es sosem tudom ravenni valami tipp?

2 honapja vagyok kapcsolatba egy fiuval de betegesen feltekeny es mindig azthiszi nem eleg jo hozzam es mindig jar fodraszhoz es markas cuccokat vesz es elkuldi magat hogy "tetszem? 🥺❤️" Nyilvan tetszik de nekem a belsoje sokkal fontosabb mar mondtam neki sokszor de...

Mennyire tetszik egy lanynak ha növerük exenek bejönnek?

Kikezdenétek vele ha nektek is bejönne?

Ez mit jelenthet? Tudom, hogy nem szabad következtetéseket levonni, pontosan tudom, de pls értelmes válaszokat adjatok!!!a hashtagek azért ezek mert...

Van egy srác, nem ismerjük egymást, csak a buszmegállóból. Nem beszéltünk, egy szót se, nevemet se tudja. De szép szőke haja van és Zöld szemei amit nagyon szeretek. Mivel rohadt messze lakik a megállótól, ezért kocsival szokta kidobni a bátyja. Sztem nem először van...

Most erről mit gondoljak?

Sziasztok, szakítottak velem nemrég és szeretném megkérdezni erről a véleményt, a fiúval már egyszer szakítottunk tavaly akkor is o szakitott de más miatt, és most azért mert elvileg elobe nagyon szeret engem de amikor nem vagyok ott akkor már kevésbé érzi azt a hiányt...

Várjam meg, amíg ő kezdeményez?

Van egy fiú osztálytársam. Nagyon humoros, jókedélyű. Szeret a tanárokkal viccelődni, ugyanakkor rendkívül érzékeny is. Már lassan két éve vagyunk osztálytársak. Eleinte csak szimpátiát éreztem irányába, ami egy idő után több lett. Próbáltam elhesegetni annak a...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!