Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Létezik szerelem első utálatra?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik szerelem első utálatra?

Figyelt kérdés
A barátommal eredetileg nem bírtuk egymást. Nem voltunk "ellenségek" de ment a csesztetés és a beszólogatás rendesen. Amúgy már régóta tetszett a fiú, de Volt egy közös ismerősünk, nekem jó barátom, neki a barátnője, és az egész sztori ott kezdődött, hogy ők ketten szakítottak, és kicsit később én is összevesztem a csajossal. Utána jött a nyári szünet, és a fiúval megegyeztünk hogy fegyverszünetet kötünk a nyárra. Később ráírtam hogy köthetnénk e inkább békét, mire azt válaszolta hogy persze, és elkezdtünk beszélgetni, az exéről meg mindenféle egyéb dolgokról, és tökre összebarátkoztunk. Aztán persze jött a kotnyeles barátnőm, és elárulta neki hogy crusholom, én pedig bevallottam hogy igen. Megkérdeztem hogy szerinte működne-e és igennel válaszolt. Azóta együtt vagyunk.

aug. 27. 21:32
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem működhet, legalábbis én vonzódtam már "ellenségemhez". Sajnos viszonzatlan maradt
aug. 27. 21:59
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Biztos hogy létezik, én 5 évig "utáltam" valakit, aztán egyszer csak a semmiből összejöttünk. F
aug. 27. 22:04
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem valódi utálat esetén esélytelen. Ez akkor alakulhat így, ha igazából végig tetszik a másik, csak valami miatt utálatnak látszik a dolog.
aug. 28. 03:34
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Unokatesóm 10 éve van együtt a párjával, általános iskola 4. Osztályától kezdve hallgattam, hogy mennyire utálja a srácot, mert ilyen, meg olyan, meg állandóan marták egymást, aztán 6. végén, 7. Elején már egyre többet beszélgettek normálisan is, 8. Óta együtt vannak, nemrég volt az esküvőjük. Fiatal korban valószínűleg még nem teljesen tudják megkülönböztetni az érzelmeket, de a valódi utálat mellett tuti nem jöttek volna össze.
aug. 28. 22:31

További kérdések:

Egyszerűen nem tudom felfogni hogy nem tetszek neki. Mit tegyek? Oké hogy túl kell lépni ,de mégis nehéz, kérlek normális válaszokat!

(Lány vagyok) Igaz még csak a 4.nap az Iskolában új iskola, de nmtom, a másik lány már bejon több mindenkinek is.

Van e esélyem egy nálam 1 évvel idősebb lánynál?

Helyzet a következő. Van egy nálam 1 évvel idősebb nő. Régóta ismerem, nagyon tetszik, oda is vagyok érte régóta. Beszélgetni szoktunk, de nem hinném, hogy ő is érezne irántam valamit. A probléma csak az, hogy én egy olyan férfi vagyok aki nagyon nehezen elviselhető....

Ti mit tennétek ebben a helyzetben és lányok nektek melyik lenne a szimpatikus hozzáállás?

Van egy lány akinek udvarolok hosszabb ideje. Snapchaten, Telefonon beszéltünk amikor nem találkoztunk. De gyakran felszoktam járni haverjaimhoz és egy baráti társaságban szoktunk találkozni. Egyszer-kétszer eljött velem ebédelni. És vettem már neki virágot is. De az a...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!