Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Beprobalkozzak nala, es, ha...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beprobalkozzak nala, es, ha igen, hogy?

Figyelt kérdés

Van egy srac, akitol koncert jegyet vettem, (o afele jegyelado feleseg) es nagyon bejott. Nem beszeltunk sokat csak atvettem a jegyet es kesz, de azota keptelen vagyok kiverni a fejembol (par napja tortent). A szama is megvan, mert ugye ugy vettem meg a jegyet, hogy elotte talalkoztunk. Mit lehet ilyenkor tenni? Nem volt meg baratom, nem is vagyok tapasztalt ebben, de azota tenyleg csak ra gondolok. Es sok lehetosegem lett most randizno, de egyik fiu (legyen barmilyen alompasi) sem jo, mert nekem o kell (eleg gaz, tudom...)

17/L

2016. jún. 19. 23:01
 1/8 anonim ***** válasza:
Írj rá, hogy egy kávé mellett megköszönheted e a kocert jegyeket. Vagy nem tudom :D
2016. jún. 19. 23:04
 2/8 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg, hogy nincs-e egy szabad estéje, ha van, akkor mondd neki, hogy te szívesen vele töltenéd el..
2016. jún. 19. 23:04
 3/8 anonim ***** válasza:

Hát szerintem az első kicsit gáz, második meg elég szexre utalós :D

írj neki, hogy ő is jön-e a koncertre, meg így írjad hogy jó lenne stb.. Jó lenne látni... Mert gondolom tudja hogy mi a számod és ki vagy. Nem?

2016. jún. 19. 23:08
 4/8 A kérdező kommentje:

Igen, igen. Nos mint mondtam par napja vettem at, pontosabban 2 hete (oke ez nem par nap, csak kicsit felek, hogy veletlenul ramismer v vmi). Es azota a koncert is megvolt

Neki is megvan az en szamom

2016. jún. 19. 23:11
 5/8 anonim ***** válasza:

Eléggé szánalmas dolog, ha a csaj próbálkozik. Ilyen nyálcsorgatós átlátszó módon meg főleg..

Üdv: egy srác, akinek semmiképp nem lennél szimpatikus emiatt. Ilyen áron inkább maradj szingli.

2016. jún. 19. 23:11
 6/8 A kérdező kommentje:
Igen tudom, eppen ezert kene valami jo indok, amivel kommunikalhatnank meg. Az jutott eszembe, hogy tobb koncertre es esemenyre is o ad el jegyet, es akkor ha megint megyunk valahova rairok, de utana hogyan tovabb?
2016. jún. 19. 23:27
 7/8 anonim ***** válasza:

Beszélj úgy mintha egy sima haverral beszélnél. Ha akar valamit akkor majd ő fog lépni utána :)

De ha egy férfi látja hogy a csajnak nagyon bejön, akkor biza kihasználhatja. És gondolom nem akarod egy használt rongyként végezni.

Ha meg olvassa ezt a posztot akkor megint csak szívás :D

2016. jún. 19. 23:29
 8/8 anonim válasza:

Enis igy vtam egy fiuval:)

Ne aggodj ez teljesen normalis.

2016. jún. 21. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!