Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Én nemtudom mi legyen?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én nemtudom mi legyen?

Figyelt kérdés
16 vagyok és van egy srác 17.körülbelül 3éve együtt voltunk.nem sok ideig de nagyon jó volt.nagyon különleges számomra mivel 2hónaponta beszélünk.tényleg nagyon jó mivel vele egy a humorom és konkrétan ugyan olyan mint én.többször is a ,,fiúm" volt a 3 év alatt.sose váltunk el haragban mindig nevettünk és barátok maradtunk.mondig visszatérünk egymáshoz.ma rám irt és bevallotta hogy szeret,nemtudom mit tegyek próbáljam meg vele ujra vagy hagyjam?

2016. jún. 20. 21:08
 1/5 anonim ***** válasza:
Miért szakítottatok annyiszor?
2016. jún. 20. 21:12
 2/5 anonim ***** válasza:
Tuti csak azért mondta, mert éppen nincs senkije sem.. De te tudod..
2016. jún. 20. 21:13
 3/5 anonim válasza:
Az emberek általában azt bánják meg a legjobban amit nem tesznek meg mikor van rá lehetőség. Szerintem próbáld meg vele mert ha ilyen jól kijöttök akkor megbánni nem fogod legfeljebb tanulsz belőle.
2016. jún. 20. 21:15
 4/5 A kérdező kommentje:

, nem voltunk komolyak ezert mindig szakítottunk.

Nem nem olyan, senkire nincs mar kb 1eve

2016. jún. 20. 21:21
 5/5 anonim ***** válasza:
Mert most biztos baromi komoly lehetsz, ha ilyeneken jár az eszed...
2016. jún. 20. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!