Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mi ez szerintetek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez szerintetek?

Figyelt kérdés
Körülbelül másfél évvel ezelőtt szakítottunk a barátommal. Három hónapig voltunk együtt, barátságból alakult ki a "szerelem". Szakítás után megbeszéltük hogy barátok maradunk, nyilván nem működött. Egy baráti körben mozogtunk, de miután szakítottunk nem sokszor volt velünk. Most, másfél év után, ismét elkezdtünk beszélgetni egy buli kapcsán, ezután megkért hogy segítsek tanulni neki a szóbeli vizsgára. Én pedig szívesen segítettem, örültem hogy jóban vagyunk megint és ismét a baráti körben van. De tanulás közben, elcsattant pár csók és ölelés. Sajnos nem egyszer.Mindketten akartuk. Nem tudom mi ez. Nem ilyen vagyok aki csak úgy csókolózgat mindenkivel.Azt szokták mondani amelyik kapcsolatban egyszer volt láng ott mindig lesz parázs. Mi a véleményetek erről? Előre köszönöm a válaszotokat! :)
2016. jún. 21. 13:15
 1/2 anonim ***** válasza:
Pont les*arom :).. Ha jó volt, akkor jó volt, próbáljátok meg, ha meg nem megy, akkor meg nem megy :), miért kell túlkomplikálni?? :O
2016. jún. 21. 13:19
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszii a választ :) igazad van,talán túlkomplikálom :)
2016. jún. 21. 13:29

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!