Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ez szerelem vagy csak valami más?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez szerelem vagy csak valami más?

Figyelt kérdés
van egy fiú aki szerelmes belém már nagyon régóta..én először csak barátként tekintettem rá,de valahogy beleszerettem vagy nem tudom :D a szerelmes oldalakon van,hogy megérzed ha szerelmes leszel mert vele vagy majd a legboldogabb...és én így érzem,hogy ha vele beszélek vagy írok akkor elmúlik minden bajom,nem számít semmi akkor csak ő és vele vagyok boldog...de úgy érezni meg nem érzem ,hogy szerelmes lennék belé,de ha nem ír vissza akkor meg egyszerűen össze esek a bánattól :/ nem tudom :/ ha valakinek van ötlete,hogy mi lehet ez akkor azt szívesen fogadom :)
2016. jún. 21. 20:30
 1/2 anonim ***** válasza:

Kérdésben a válasz: és én így érzem,hogy ha vele beszélek vagy írok akkor elmúlik minden bajom,nem számít semmi akkor csak ő és vele vagyok boldog.

Menjetek el randizni párszor, aztán meglátod. Ha jön ez az érzés, akkor nincs probléma.

viszont tanácsolnám, hogy ne hitegesd, mondd neg neki, hogy így gondolod, nem vagy biztos az érzéseidben stb.

2016. jún. 21. 20:45
 2/2 A kérdező kommentje:
Rendben,köszönöm.
2016. jún. 21. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!