Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kit "kínoz" még perpillanat plátói szerelem? Nektek ki az "imádottatok"?
Figyelt kérdés
2016. jún. 21. 21:41
11/20 anonim válasza:
Egy fiú egy játékból... 180 km távolság, azt se tudja ki vagyok, de én már rengeteg dolgot kiderítettem róla, van egy csomó képem is :D esténként ezeket szoktam nézegetni :(
12/20 anonim válasza:
A volt tanárom.
El is mondtam neki lezajlott köztünk egy komoly beszélgetés.
13/20 anonim válasza:
Engem. Meleg srác vagyok és van egy fiú akibe nagyon, de nagyon beleszerettem. (mindent meg fogok tenni, hogy kiderüljön, hogy biszex-e vagy sem, mert van néhány jel, ami arra utal...).
14/20 anonim válasza:
Engem.(Hulyenek lehet nezni)
De a kozeli boltbol egy biztonsagi or.
15/20 anonim válasza:
Daniel Sharman...
Ugyebár Teen Wolf...
16/20 anonim válasza:
Egy fiú, akit már három éve nem láttam, és fél éve nem tudok róla semmit.
L
17/20 anonim válasza:
Sztárvilágból Christian Bale:"(
De a valóságban is van valaki,akit nem tudok elfelejteni. Pedig már ideje lenne...
Dee azért Christian Bale az igaz szerelmem:"( :DDD
18/20 anonim válasza:
Van egy lány a suliban, akivel jó volt a viszonyom, viszont csak barátok voltunk, mert neki volt barátja. Szakítottak, de akkor pont összevesztünk. Összejött egy osztálytársammal.... Azóta nem érdekel más lány.... Az élet szívás... :( 16/F
19/20 anonim válasza:
engem.
egyik ismerősöm, aki sajnos nem képes észrevenni, hogy mennyire oda vagyok érte, pedig néha már rászólok, hogy "heey, imádlak te dinka" aztán rájövök, hogy max. kinevetne:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!