Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan hódíthatnám meg?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan hódíthatnám meg? Nagyon tetszik!

Figyelt kérdés

Sziasztok. Nemrég megismertem egy srácot amikor osztálykiránduláson voltam. Odamentem hozzá beszélgetni stb. És most facebookon írunk. Szerencsére közel lakunk egymáshoz. 1 év van köztünk. 14 leszek nemsokara ő 15 lesz nemsokára. Nem tudom, hogyan mondhatnám el neki, hogy bejön. Nagyon sokat szoktunk beszélgetni. Nagyon kedves aranyos stb :)

Nem tudom még is hogyan vágódhatnék be nála.

13/L ( egy honap mulva 14 leszek)

2016. jún. 23. 14:16
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Hogyan hódítsd meg? ...Lássuk. Ostromold meg,aztán vond gyarmat alá! :O

(Utalgatással ,apró lépesekkel ,majd hadüzenettel) :)

2016. jún. 23. 14:27
 2/5 A kérdező kommentje:
:)
2016. jún. 23. 14:38
 3/5 anonim ***** válasza:

de ha sokat irogattok akkor lehet őneki is bejösz de ne legyél erőszakos !! hagyd hogy ő szeressen beléd majd amikor már nagyon ismeritek egymást akkor elkezdhetsz utalgatni és ki kéne derítened hogy neki ki tetszik

az a lényeg hogy legyél vele nagyon kedves :)

(csak tudod a fiuk nagyrésze nagyon félős és nem meri elmondani hogy szereti akit szeret :) :D

2016. jún. 23. 14:49
 4/5 anonim ***** válasza:
63%
10-es szintű orkokkal hamar beveheted a várát :3, de ha viszel még pár sárkányt is, akkor biztos lesz a győzelem :3.. Ha nem lép, akkor lépj te .-. Hívd el valahová :3
2016. jún. 23. 15:15
 5/5 A kérdező kommentje:
Bár ő nem nagyon ír rám, én viszont igen ha ő nem. De ha elkezdünk beszélgetni akkor nagyon nagyon sokat mesél, és kérdezget.. Miért nem ő kezdeményezi a beszélgetést? :o reggel pl nem írt nehogy felkeltsen :')
2016. jún. 23. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!