Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, ti hogy mutattátok be otthon a barátotokat?
A fiúval kb 1 hónapja kavartam, szombaton pedig összejöttünk. A szüleim tudnak arról hogy találkoztam vele mindig, de apukám nem nagyon örült neki, bár jobban elviselte mint anyu..
Nővérem tud róla, őt nem zavarja. Tudom hogy korai lenne, de nem tudom hogy kéne bemutatnom otthon.
(Egyébként azért nem bírják a szüleim mert sokat balhézott általánosban és félcigány, de egyáltalán nem látszik az anyagi helyzetükön meg semmin sem....)
A fiú 18 éves ha ez számít.
13/L
"Nem a kor számít" - igen, de te még csak 13 vagy, most lépsz a felnőtté válás útjára, ő meg 18, és már felnőtt. Ja, de várj,te is érettebb vagy a korodnál, mint az összes 13 éves lány. Nem azért, de annak a srácnak sem lehet túl sok esze, hogy egy 13 évessel kavar... és sokat balhézott általánosban? Izé... akkor ő nem járt középsuliba, vagy mi? Szüleidet meg tudom érteni, hogy hallani se akarnak róla.
Ha engem kérdezel, be sem mutatod otthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!