Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, ti hogy mutattátok be otthon a barátotokat?
A fiúval kb 1 hónapja kavartam, szombaton pedig összejöttünk. A szüleim tudnak arról hogy találkoztam vele mindig, de apukám nem nagyon örült neki, bár jobban elviselte mint anyu..
Nővérem tud róla, őt nem zavarja. Tudom hogy korai lenne, de nem tudom hogy kéne bemutatnom otthon.
(Egyébként azért nem bírják a szüleim mert sokat balhézott általánosban és félcigány, de egyáltalán nem látszik az anyagi helyzetükön meg semmin sem....)
A fiú 18 éves ha ez számít.
13/L
Hèj!Ne bántsátok már szegèny csajt! Feltett egy kèrdèst, de ti nem is arra válaszoltok!
Kedves kèrdező!
Ezen èn is vègigmentem,csak hát nem 5 èv korkülömbsèg volt köztem ès a barátom között. Amikor mi összejöttünk èn 14,5 voltam,ő meg 24. Anyám nagyon jól fogadta,pedig ő is fèlig cigány volt. De látta, hogy elválaszthatatlanok voltunk,na meg őrülten szerelmesek.Csak hát ez a korkülömbsèg miatt hosszútávon 1-2 èvig tarthat.Anyám bejelölte facebookon a barátomat (akivel most márciusban szakìtottam is) ès a barátom visszaigazolta. Elkezdtek beszėlgetni ès elhìvta hozzánk bulizni merthogy mi 2014 december 25.-èn jöttünk össze,ès december 31.-re elhìvta szilveszterezni hozzánk. Nekem ez a kapcsolatom 1 èvig ès 2 hónapig tartott, de remèlem neked nagyobb szerencsèd lesz. Egyėbkėnt június 10.-e óta újra van barátom,ő most 24,nem tudom talán mindig is az idősebb pasik jöttek be mindig is,az èrettsègemnek ès az izlèsemnek megfelelően. Tehát neked sok szerencsèt kìvánok ezzel a fiúval.
16/L
Ui:De azèrt vigyázz vele,mert egy 18 èves fiú már mást is akarhat egy lánytól,mint egy 13 èves lány egy fiútól. Ha èrted a soraimat. Tehát azèrt vigyázz vele.
Fruzsi,én nem valaszoltam a kérdésre,mert nincs is mire.Gondolj bele,te járnál egy 11 éves fiúval?Tudom,21-et kellett volna írjak,de most legyen a lány nagyobb.Fognád a kezét,csókolóznál vele mindenki előtt?Kicsit ciki lenne.
Nem akarom,hogy bármelyik lányt akarata ellenére bántsák,ezért lehettem egy kicsit durvább.Most kergeti a rózsaszín felhőket,"szerelmes",növésben van és ilyenkor könnyen átverhetik.És ez nagy trauma lehet.
De valaszolok a kérdésre akkor:ha a szüleid elfogadják,akkor hívd meg vacsorára hozzátok.Ott beszélgethettek,mi legyen tovább.Remélem,jót akar
18 éves, félcigány, 1 hónapja kavartatok és szombaton jöttetek össze...
Remélem kamu kérdés, nem lennék a szüleid helyében
Én olyan idős vagyok, mint te, de az én véleményem is az, hogy csak le akar fektetni.
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!